Dolar 32,3892
%0.09
Euro 34,7768
%-0.04
Altın 2.396,510
%-0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni başlayanlar için düşük maliyetli el sanatları hobi fikirleri

Yeni başlayanlar için düşük maliyetli el sanatları hobi fikirleri

Örme ve tığ işleri, kağıt ve kil el sanatları, sabun ve mum yapımı, zanaat hobileri projeleri için fikirler sonsuzdur. Neyse ki bu fikirleri gerçeğe dönüştürmek için hobidunya.com gibi çok geniş ürün yelpazesine sahip bir alışveriş noktası mevcut.

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 16:03

 

Örme ve tığ işleri, kağıt ve kil el sanatları, sabun ve mum yapımı, zanaat hobileri projeleri için fikirler sonsuzdur. Neyse ki bu fikirleri gerçeğe dönüştürmek için gibi çok geniş ürün yelpazesine sahip bir alışveriş noktası mevcut.

Çizim veya boyama konusunda iyi iseniz, süsleme gerektiren, kartlar veya ahşap boyama gibi bir şey seçin. Üç boyutlu çalışmanın ve ellerinizdeki işlerin modellenmesinin sizi kısıtlayan bir şey olduğunu düşünüyorsanız, kil, mum veya sabun projelerini tercih edebilirsiniz. Nihayet, sabırlıysanız ve döngüsel, yatıştırıcı ve rahatlatıcı buluyorsanız, tığ işi veya iğne ile işleme hobilerinden daha iyi hiçbir şey yoktur. Bazı projeler birkaç hafta sürebilir; ancak hepsi yaratıcılığınızı kullanırsanız harika işler sizi bir ömür mutlu edebilir.

Tığ İşi ve Örme

Günümüzde internet, yeni başlayanlar için birçok öğretici video sunuyor. Ayrıca hobi malzemeleri içinde de çok fazla alternatifler bulunuyor. Basit bir örgüden atkılar, bereler ya da karmaşık giysiler veya mücevher tasarımlarına kadar her şey için yüzlerce ücretsiz desen seçme şansına sahipsiniz. Küçük projeler için materyallerin maliyeti çok fazla olmayacaktır, ancak iyi bir tavsiye olarak, bol miktarda ipliği çok ucuza satın alabileceğiniz Hobi Dünya markasının web adresini öneririz. İpliğin dışında sadece iğneler veya tığ ile bolca zamana ihtiyacınız olacaktır. 

Dikiş ve Nakış İşleri

Ayrıntılı çalışmayı seviyorsanız ve bol zamanınız ve sabrınız varsa dikiş ve nakış projeleri sizin için en doğrusudur. En kolay ve muhtemelen en ucuz yol, elişi malzemeleri olarak dikiş veya nakış seti satın almaktır. Makul bir süre sonunda bitirdiğinizden emin olmak için ilk parçanız için küçük bir şeyler seçin. Nakış projeleriyle yorulursanız veya kısa bir ara vermek isterseniz yeni becerilerinizi dikiş için kullanabilirsiniz.

Elişi malzemeleri, dikiş setleri, iplikler, boncuklar, pullar, taşlı tekstil ürünleri ve daha pek çok hobi malzemeleri için adresini ziyaret etmelisiniz. Buradaki malzemeler size ilham kaynağı olabilir. Kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo gibi avantajları ile alışveriş son derece kolay ve ayrıca tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik fiyatlarla satın alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.