Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yelkencilere kadın başkandan madalya

Yelkencilere kadın başkandan madalya

Açık Urla Mete Trofesi Yelken Yarışları 2. Ayağı'nın Ödül Töreni Urla Ali Rıza Mete Yelken Kulübü'nde gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 14.04.2014 - 12:06
İZMİR-İki gün süren yarışlara ilk gün 50, ikinci gün 47 sporcu katıldı. Yrışmada Urla Ali Rıza Mete Yelken Kulübü 9 birincilik alırken Göztepe Yelken Kulübü 3, İzmir Türk Koleji Yelken Kulübü de 1 birincilik aldı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada dereceye giren yarışmacıların madalyalarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Meclis Üyesi Oben Sezer taktı. Urla Ali Rıza Mete Yelken Kulübü Yöneticisi ve Antrenörü Gürbüz Arıkan, "İki hafta önce Urla'mızın Belediye Başkanını seçtik. Sibel Uyar zaten bize çok uzak olmayan bir isimdi. Başkanımız ile birlikte Urla'nın adını Türkiye ve dünyaya duyurmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Ayrıca 28 Mart-6 Nisan arasında Bahreyn'de yapılan Asya Optimist Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edip şampiyon olan Urla Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcularından Rasim Yaşar'a ödülünü veren Sibel Uyar "Sporu çok seviyorum. Benim oğlum da bir sporcu, sporun çocuklara kattıklarını öncelikle bir anne olarak çok iyi biliyorum. Bu kulübün tahsisinde benim de imzam var. Buradaki aile ortamını görmek çok mutluluk verici" dedi. Bir kıyı ilçesi olarak denizden en fazla nasıl yararlanılabileceği üzerinde de çalıştıklarını söyleyen Uyar, "Urla Belediyesi olarak daha büyük başarılar kazanmak için sporcularımıza destek olacağız. Başta Rasim Yaşar olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve hepsiyle gurur duyuyorum" dedi.

Salı günü İtalya'nın Garda Gölü'nde yapılacak olan ve bin 200 kişinin katılacağı yarışmada Milli Takım sporcusu olarak Rasim Yaşar ve Ali Rıza Mete Yelken Kulübü'nden sporcular Türkiye'yi temsil edecek.(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.