Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yelekli’den Bayraklı çağrı

Yelekli’den Bayraklı çağrı

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıldönümü öncesinde Güzelbahçelilere Atatürk’li Türk bayrağı dağıttı ve ekledi: “Son zamanlarda Atatürk’e, cumhuriyet değerlerine, laikliğe yapılan saldırılara karşı 10 Kasım’da Güzelbahçemiz’e Atatürk’lü bayrağımızı asarak cevap verelim” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 11:04
İZMİR - Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, 10 Kasım öncesinde anlamlı bir eyleme imza attı. Yelekli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümü öncesinde Güzelbahçeli esnafı ziyaret ederek, Atatürk’lü Türk bayrağı dağıttı. Yelekli, “Atatürk’ümüzü unutturmaya çalışanlara, onun devrimlerini yok sayanlara karşı onu unutmadığımızı gösterelim. Tüm Güzelbahçelileri 10 Kasım’da işyerlerine ve evlerine Atatürk’lü bayrağımızı asmaya çağırıyorum” diye konuştu. 
Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş Türkiye’nin kurucusu olarak dünya tarihine damgasını vurduğunu söyleyen Yelekli, “Bayrağımızın özgürce dalgalandığı, insanımızın esaret altında yaşamadığı bugünleri borçlu olduğumuz Atatürk’ü her zamankinden daha çok anlamalı ve anlatmalıyız. Cumhuriyet kazanımlarının günden güne tehdit altına girdiği bu süreçte onun görüşleri ve ilkeleri bizim yolumuzu aydınlatan yegane ışık olmalıdır” ifadesini kullandı
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.