Dolar 32,3804
%0.07
Euro 34,7767
%-0.04
Altın 2.397,140
%0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yavru kediyi işkence ederek öldürdüler

Yavru kediyi işkence ederek öldürdüler

Sakarya'da yavru köpeğin patileri ve kuyruğu kesilerek hunharca katledilmesine tepkiler devam ederken, benzer bir olay İzmir'in Tire ilçesinde yaşandı. Sahipli bir yavru kedi, kesici ve delici aletlerle delik deşik edilerek öldürüldü. Yavru kediyi işkence ederek öldürdüler

  • Ege Postası
  • 22.06.2018 - 14:29

İzmir'in Tire İlçesi'nde bir öğretmene ait 15 aylık yavru kedi, sitenin bahçesinde kanlar içinde ölü bulundu. Veterinerin yaptığı incelemede kedinin delici ve kesici alet yaralarıyla öldüğü belirlendi. 

Tüyler ürperten olay dün öğle saatlerinde Tire’de Maltepe Caddesi üzerindeki Dinç Evleri Mevkii’nde meydana geldi. Öğretmen Reyhan Kalaycı'ya ait 15 aylık bir kedi, dün öğle saatlerinde sitenin bahçesinde ölü bulundu. Kedisini en son olay gününün sabahında gördüğünü ve ona mama verdiğini belirten Kalaycı, kedinin vücudunda ancak delici bir alet yardımıyla oluşabilecek yaralar olduğunu fark etti.

Ölü kedisini veterinere götüren Reyhan Kalaycı, veteriner hekimin otopsi raporunun ardından büyük bir şok yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Kalaycı, kedisinin delici ve kesici aletlerle öldürüldüğünü belirterek, yetkililerden bu vahşetin sorumlularını bulmalarını istedi.

“YÜREĞİM YANIYOR”

Sakarya'da yavru köpeğin patileri ve kuyruğu kesilerek hunharca katledilmesine tepkiler dinmeden, İzmir'de yaşanan olayla büyük şok yaşayan ve gözyaşlarına boğulan Reyhan Öğretmen, “Yüreğim yanıyor. Tam 27 gündür bakıyordum ben bu cana. Onu yaşatmak için neler yaptım. Keneleri vardı. Onları temizlettik. Küçücük bir yavruydu. Sabah saatlerinde canlı gördüm. Öğleden sonra ölü halde buldum. Suçlunun bulunmasını istiyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.