Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yavru kartalların Akar ilgisi

Yavru kartalların Akar ilgisi

İzmir Kitap Fuarı’na gelen gazeteci Rıdvan Akar, kaleme aldığı 'Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba' kitabını imzaladı. Özellikle Beşiktaş’ın küçük taraftarlarına büyük ilgi gösteren, kitaplarını imzalayıp, 'Kartal pençesi' işareti yaparak hatıra fotoğrafı çektiren Akar, CHP Milletvekili Mustafa Moroğlu ile yaptığı sohbet sırasında da, kitabın adını koyduklarında, Süleyman Demirel’in, Seba için yaptığı benzetmeden esinlenerek 'Beşiktaş’ın dervişi' adını verdiklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 16:17
İzmir Kitap Fuarı’nın, konuk yazarlarından biri de, gazeteci Rıdvan Akar, oldu. Akar, kaleme aldığı 'Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba' kitabını imzaladı. Kitap imzalatmaya gelen 'Yavru kartal' benzetmesi de yapılan çocuk taraftarlara ilgi gösteren Akar, onlarla kartal pençesi işaretiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuk okurlarından birisinin Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’le aynı ismi taşıdığını öğrenince şaşıran Rıdvan Akar, çocuklardan Sergen Tosun’un kitabına ise, Sergen Yalçın’a atıfta bulunarak, "Sevgili Sergen, hadi yetiş, yeniden bizi sevindir, mutlu et" diye yazdı. Kitap imzalatmaya gelen bazı okurları da, Rıdvan Akar ile selfie çektirdi.
 
Önümüzdeki süreçte Süleyman Seba için yeni bir çalışmaya başlayacaklarını ancak bunu Beşiktaş Kulübü’nün açıklayacağını dile getiren Rıdvan Akar, ziyaretine gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu için de kitap imzaladı. Akar, Moroğlu ile yaptığı sohbet sırasında da, kitabın adını koyduklarında, Süleyman Demirel’in, Seba için yaptığı derviş benzetmeden esinlenerek, 'Beşiktaş’ın dervişi' adını verdiklerini söyledi. Okurlarının ilgisinden çok memnun olduğunu dile getiren Rıdvan Akar, "Kitabının satışından elde edilen gelirle Süleyman Seba’nın da mezunları arasında yeraldığı Kabataş Lisesi’nde fon oluşturulacak. Bu fondan da yardıma muhtaç olan öğrencilerin masrafları karşılanacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.