Dolar 32,4936
%0.25
Euro 34,5604
%0.19
Altın 2.502,140
%0.76
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yamanlar’da kahvaltı keyfi başladı

Yamanlar’da kahvaltı keyfi başladı

Karşıyaka’da bahar aylarından bu yana 30 binden fazla kişiye ev sahipliği yapan Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı’nda kahvaltı keyfi başladı. Karşıyaka Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine, tesiste bulunan restoranı baştan sona yenileyerek kahvaltı hizmetiyle halkın kullanıma sundu.

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:41
Karşıyaka Belediyesi’nin, bir kısmını Milli Emlak’tan, bir kısmını da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı 65 dönümlük alanda hizmete açtığı Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı, İzmirlilerin gözdesi oldu. Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana 30 binden fazla ziyaretçinin doğayla buluştuğu tesiste, artık kahvaltı hizmeti de verilmeye başlandı. Karşıyaka Belediyesi; halktan gelen talep üzerine tesisteki restoranı baştan sona yenileyerek, kahvaltı servisiyle halkın kullanımına sundu.



5 YILDIZLI TESİS
Karşıyaka’nın doğayla buluşma noktası olan Yamanlar Dağı’nda piknik keyfini '5 yıldızlı' konfora ulaştıran tesiste ayrıca; Paintball Sahası, arıtma tesisi, sabit mangallar, yangın dolapları, otopark, çeşme ve umumi tuvaletler de bulunuyor.



“HERKESİ BEKLİYORUZ”
Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı’nı vatandaşlardan gelen taleplerle geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ettiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “İlçe merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta, ormanın içinde, eşsiz bir piknik ve mesire alanı olan tesisimizin gördüğü ilgiden çok memnunuz. Baştan sona yenilediğimiz ve işler hale getirdiğimiz restoranımız da, şehir içinde doğayla baş başa kahvaltı keyfi yapmak isteyen İzmirliler için yepyeni bir alternatif olacak. Herkesi bu güzel bahar günlerinde piknik ve kahvaltı keyfi için Yamanlar’a bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.