Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yabancı Kadınlar Derneği'nden Karabağlar’da örnek girişim

Yabancı Kadınlar Derneği'nden Karabağlar’da örnek girişim

İzmir'de görev yapan NATO askerleri veya yabancı şirket temsilcilerinin eşlerinin oluşturduğu kısa adı İWAİ olan İnternational Woman of İzmir (Uluslararası İzmir Yabancı Kadınlar Derneği) üyeleri, Karabağlar’da engelliler parkı yapmak için Başkan Muhittin Selvitopu’na istekte bulundu. Bu öneriyi memnuniyetle karşılayan Başkan Selvitopu, projesi olan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 09:58
İZMİR - Projenin sorumlusu dernek üyesi Andria Ergun, proje yürütücüsü dernek üyesi Pınar Aziz ile  Karabağlar Belediyesi AK Parti meclis üyeleri Kazi Uzun, M. Şirin Aydemir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuya ilişkin taleplerini ileten ve eşi Türk olan Andria Ergun,  uzun zamandır Alsancak’ta oturduğunu, bir engelli parkı yapmayı planladığını belirterek, “Sayın Başkan, bunun için en güzel uygun bölgenin Karabağlar olduğunu düşünüyoruz. Siz de bize bir yer önerirseniz projesi ve yapımı bizim tarafımızdan karşılanacak tam kapasiteli bir engelli parkı yapmayı istiyoruz. Aralık ayında düzenleyeceğimiz kermeste ve toplayacağımız bağışlarla parkımızı en kısa sürede bitireceğiz” diye konuştu.



Kapımız herkese açık
Dernek üyelerinin istedikleri projeyi memnuniyetle karşılayan Başkan Selvitopu,  Karabağlar’da yapılacak projenin çok olduğuna dikkat çekerek projesi olan herkese de kapılarının açık olduğunu söyledi. Başkan Selvitopu ayrıca Karabağlar Bozyaka Mahalle Muhtarlığı’nın arkasındaki 3012- 3013 ve 3013-3014 sokaklarını kesen toplam bin 654 metrekarelik park alanının engelli parkı için en iyi seçim olduğunu ifade etti.

Park alanında inceleme yaptı
Araştırmalar sonunda belirlenen parka gelen proje sorumlusu Andira Ergun, belediye yetkilileri ile alanı dolaşarak bilgi aldı.Proje’nin Aralık ayında başlayacağını belirten Ergun, ilkbahar’da da tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.