Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vural:'Ülkemiz, devlet elden gidiyor'

Vural:"Ülkemiz, devlet elden gidiyor"

İZSİAD-İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 7 Haziran seçimlerine yönelik düzenlediği İZSİAD Dinliyor Toplantıları’nın sonuncusuna MHP İzmir Milletvekili Adayları konuk oldu.

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 13:06
İZMİR - Toplantıya, MHP Grup Başkan Vekili, İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Adayı Oktay Vural, aynı zamanda İZSİAD Üyesi olan MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, MHP İl Başkanı Necat Karakaş, diğer adaylar, İZSİAD üyeleri ve konuklar katıldı. 7 Haziran seçimlerinin ülkenin kaderini belirleyeceğini vurgulayan Vural, ‘’Atalarımızın kanlarıyla kurulmuş olan Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz bölünme tehlikesi altında’’ dedi.
Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki kahvaltılı toplantıda açılış konuşmasını yapan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, ‘’Seçimler öncesinde, İzmir’i temsil etmek için yola çıkan sayın milletvekili adaylarımızın ekonomi ve İzmir’in sorunlarına yönelik görüşlerini paylaşmak düşüncesiyle düzenlediğimiz toplantılarımızın sonuncusunda MHP İzmir Milletvekili adaylarını konuk ediyoruz. Onların da proje ve çözüm önerilerini dinlemekten memnun olacağız’’ dedi. Toplantıya MHP İzmir 1 ve 2. Bölge Adayları katılırken, parti adına MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili ve adayı Oktay Vural, Murat Koç ile MHP İl Başkanı Necat Karakaş söz adlı.




İZSİAD Dinliyor Toplantısı’na katılmaktan çok memnun olduğunu belirterek sözlerine başlayan MHP İzmir Milletvekili ve adayı Oktay Vural, ‘’İzmir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan sizlerle buluşmamızı sağlayan Sayın Başkan Hasan Küçükkurt ve yönetimine teşekkür ediyorum. İzmir ile ilgili konulardan önce 7 Haziran seçimlerinin ülkemizin kaderini belirleyeceğini söylemek istiyorum. Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla kurdukları Ülkemiz, Cumhuriyetimiz elden gidiyor. Devleti zaten parçalıyorlar. Yakında ülkeyi de bölgelere ayırıp parçalayacaklar. Devletin her kurumunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Polis, asker, savcı, hakim hepsini ele geçirmek için çalışıyorlar. Bu korku imparatorluğu inşa ediyorlar. Kendinden olmayan, kendi gibi düşünmeyen herkesi yok etmek için saldırıyorlar. Can güvenliğimiz, mal güvenliğimiz tehlikede. Anayasayı değiştirmek, diktatörlük kurmak istiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı da diktatör olmak istiyor. Bundan dolayı 7 Haziran seçimleri çok önemli, ya Devletimizi, ülkemizi koruyacağız, ya da diktatöre teslim edeceğiz’’ dedi.



İzmir’in AK Parti döneminde sürekli olarak haksızlığa uğradığını öne süren Vural, ‘’İktidar, İzmir’i cezalandırıyor. İzmir’de işsizlik ülke genelinden yüzde 60 daha fazla, işadamı, sanayici yanı başında iktidarın nimetlerinden yararlananlarla kendi çabasıyla rekabet ediyor. MHP İktidarında bu böyle olmayacak. İzmir bilişim merkezi olacak. Önde gelen sektörler desteklenecek. Özellikle işsizliğin azaltılmasına yönelik yatırımlara teşvik edeceğiz’’ diye konuştu. MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç’ta, seçildiği takdirde İzmir iş dünyasının bir temsilcisi olarak, Meclis’te tüm sorunların takipçisi olacağını ifade etti. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karakaş ise partilerinin 7 Haziran seçimlerinde hem İzmir’de hem de ülke genelinde patlama yapacağını, iktidar olacaklarını söyledi.
Toplantının sonunda İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran, İZSİAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş ve yönetim kurulu üyeleri, konuklar Oktay Vural, Murat Koç ve Necat Karataş’a günün anısına birer plaket sundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.