Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Volkan Berber CHP’ye katıldı

Volkan Berber CHP’ye katıldı

İYİ Parti Karşıyaka’nın kurucu üyelerinden, Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı iken İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’la yaşadığı ‘CV krizi’ sonrası önce görevinden sonra da İYİ Parti’den istifa eden Volkan Berber CHP’ye katıldı.

  • Ege Postası
  • 31.01.2020 - 11:48

EGEPOSTASI - Karşıyaka'da 25 yıldır hem esnaflık yapan hem de siyasetle uğraşan Volkan Berber resmen Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. İYİ Parti Karşıyaka’nın öne çıkan isimlerinden olan Volkan Berber 2014 seçimlerinde Karşıyaka Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olmuş pek çok partiden fazla oy almıştı. İYİ Parti Karşıyaka’nın kuruluşunda yer alan ancak il yönetimiyle ters düşen Berber önce görevinden sonra partiden istifa etmişti. Yaşan süreç sonrası Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’un da çağrısıyla gönüllü olarak çalışan Volkan Berber, ikilinin daveti sonrası üye CHP’ye üye oldu. Volkan Berber üye olur olmaz ‘Karşıyakalı Stadını istiyor’ kampanyasında görev aldı. Berber’in CHP Karşıyaka’nın saha çalışmalarında ön saflarda yer alacağı belirtiliyor. 



‘KARŞIYAKA İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM’
Volkan Berber CHP’ye üyeliği sonrası şunları söyledi “Artık Karşıyakamızı üzerine çöreklenen kara bulutların çekilmesi için mücadele edeceğiz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan birlik beraberlik içinde çalışacağız. Hükümetin resmen cezanlandırdığı Karsiyakamizi küçültmek için işleyen süreci görmemezlikten gelemeyiz. İlke etapta Kentimizde; stadımızı, hastanemizi ve üniversitemizi kazandırmak için canla başla çalışacağız. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılma heycanını yaşıyorum. Başkanımız Serdar Koç’un çalışmalarını takip  etmem ve destek vermem nedeniyle gençlere ne kadar değer verdiğini biliyorum. Karşıyaka’nın yıllardır böyle bir ilçe başkanı ve belediye başkanına ihtiyacı vardı. Örgüt belediye birlikteliğiyle bütün sorunların üstesinde geleceğimizi düşünüyor ve Karşıyaka için canla başla çalışacağımın sözünü veriyorum. CHP’ye katılmamdaki en büyük etken iste 17 yıldır AKP iktidarıyla tek başına mücadele etmesi ve halkın hakkını savunmasıdır” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.