Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Voleybolda ligler tescil edildi

Voleybolda ligler tescil edildi

Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu, liglerin durumu için bugün bir araya geldi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, toplantının ardından kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edildiğini ve küme düşme olmayacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 11.05.2020 - 14:46

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol erkek ve kadınlar liglerinde kalan maçların oynanmayacağını açıkladı. Ligler mevcut haliyle tescil edilirken, küme düşme de kaldırıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kadınlar ve erkeklerde ligleri mevcut halleriyle tescil ettiklerini söyledi.

Şampiyon ilan etmeyeceklerini belirten Üstündağ, "Play-off oynamadığımız için şampiyon ilan etmiyoruz. Erkek ve kadınlarda ligi bu şekilde tescil ettik." açıklamasını yaptı.

"KÜME DÜŞME KALDIRILDI"

Mehmet Akif Üstündağ, "Küme düşme kaldırıldı, gelecek sezon erkek ve kadın ligleri 16 takımla oynanacak. Yeni sezonu Eylül ayında oynatmayı planlıyoruz. Bu süreçten çok daha güçlü çıkabilmek için ligi tescil ediyoruz. Ligin statüsü, detayları ve şeklini çalışmalar sonrası paylaşacağız. Eylül gibi yeni sezonu başlatmayı planlıyoruz." açıklamasını yaptı.

Karara göre liglerden şampiyon çıkmayacak, küme düşme olmayacak, alt ligden gelen 4 takım da kadın ve erkek liglerine dahil edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.