Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatan Partisi: Bombalar bizi yıldıramaz

Vatan Partisi: Bombalar bizi yıldıramaz

Vatan Partisi İzmir örgütü, Konak'ta yaptığı basın açıklamasında terör saldırılarını protesto etti. Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Ali Karşılayan, "Amerikan emperyalizmi PKK terörü ile, FETÖ darbe girişimi ile Türk milletine boyun eğdiremedi, şimdi bombalarla insanlarımızı katlediyor" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.08.2016 - 12:47

Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Ali Karşılayan, Gaziantep'te 51 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"İki gün önce Gaziantep ilimizde, hepimizin yüreğini yakan bir şey oldu. Sokak düğünü için toplanan insanlarımız terör saldırısına maruz kaldı. 51 vatandaşımız hayatını kaybetti, 69 vatandaşımız yaralı olarak hastanelerde. Ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Amerikan emperyalizmi PKK terörü ile, FETÖ darbe girişimi ile Türk milletine boyun eğdiremedi, şimdi mezhep çatışması, etnik çatışma yaratmak için bombalarda masum insanlarımızı katlediyor. Başaramayacaksınız. Ezileceksiniz. Türkiye'yi kaybeden ABD umutsuzca ve çılgınca Fetullah Terör Örgütü'nün silahlı kuvvetler içinde sakladığı gücünü darbe için zorladı, kaybetti. Şimdi PKK, IŞİD gibi etiketler altında sivil halka yönelik bombalı saldırılara başladı. Türk milleti olarak 200 yıldır emperyalizme karşı savaşıyoruz. Bugün de yaşadığımız olaylar Türk- Amerikan savaşıdır. 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Türk milleti vatan savaşı veriyor. PKK, PYD, IŞİD birer piyondur.

96 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'ya istiklal ya ölüm' diyoruz. Ama biz ölmeyeceğiz, emperyalizmi yeneceğiz ve biz kazanacağız. Güçlü ordu güçlü Türkiye. Türk'te biziz, Kürt'te biziz hepimiz Türk milletiyiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.