Dolar 32,5291
%-0.05
Euro 34,8039
%-0.18
Altın 2.434,360
%0.17
Bist-100 9.721,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vanlılardan Başkan Sındır’a tam destek

Vanlılardan Başkan Sındır’a tam destek

Göreve geldiği günden bu yana toplumun her kesimiyle sıcak ilişkiler kuran ve belediye hizmetlerini gencinden yaşlısına, kadın erkek, engelli, çocuk herkese ulaştıran Bornova Belediyesi’nin çalışmaları hemşehri derneklerinin de beğenisini topluyor. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ağırlayan Bornova Vanlılar Derneği üyeleri de verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bornova Vanlılar Derneği Başkanı Yılmaz Gürbüz “Başkan Sındır iyi günümüzde de kötü günümüzde de hep yanımızda oldu. Biz de bundan sonra her zaman başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz” dedi

  • Ege Postası
  • 05.01.2014 - 10:07

İZMİR - Yaklaşık 5 yıldır kamu olanaklarını toplumun her kesimine eşit ulaştırmak için projeler üreten ve uygulayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, vatandaşlar, dernek ve sivil toplum kuruluşlarından büyük destek görüyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Sındır’ı Doğanlar’daki dernek merkezlerinde ağırlayan Vanlılar Derneği’nin üyeleri de, Bornova Belediyesi’nin ürettiği hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Bornova Vanlılar Derneği Başkanı Yılmaz Gürbüz, Van Depremi’nde yaraların sarılması için gösterdiği olağanüstü gayret nedeniyle tüm Vanlıların Başkan Sındır’ı yürekten sevdiğini belirtti. Gürbüz Başkan Sındır’a, “Hizmet anlayışınız, insan sevginiz, herkesi kucaklamanız ve eşit mesafede davranmanız, kapınız çalındığında sonuna kadar açmanız, memleket ayrımı yapmadan insan sevgisiyle hizmet için çalışmanız bizi çok mutlu ediyor. Bu nedenle Vanlılar olarak Bornova’da yaşadığımız için çok mutluyuz. Çalışmalarınızla Bornova’ya daha büyük katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ve üyelerimizle bir karar verdik. Önümüzdeki süreçte koşulsuz olarak yanındayız, destekçiniziz, taraftarınızız. Yeniden seçildikten sonra çok daha büyük hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” dedi.

 

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bu düşünceleriniz benim için onur ve gurur kaynağı. Bir insanın bile desteğini ifade etmesi çok anlamlı çok özel” dedi. Başkan Sındır, “Hepimiz Bornovalıyız. Yöremiz, ecdadımız başka bir coğrafyadan olabilir. O kimliğimiz bizim şerefimiz, onurumuz olabilir. Ama yaşadığımız kentte daha iyi yaşam koşullarını oluşturmak için mücadele etmek zorundayız. Hepimizin derdi kentimizi daha iyiye taşımak. Bu noktada verdikleri destekler için tüm Vanlılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.