Dolar 32,2368
%-0.12
Euro 35,0821
%-0.01
Altın 2.502,480
%1.47
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali ve eylemciler görüştü!

Vali ve eylemciler görüştü!

İZMİR’de Taksim Gezi Parkı olaylarına destek vermek amacıyla Birinci Kordon’da kurulan çadırların kaldırılması için Vali Mustafa Toprak, çalışma başlattı. Çadırları kuran protestocular arasından seçilmiş 8 kişilik heyetle görüşen Vali Toprak, protestolarını yasal zemin içerisinde her zaman yapabileceklerini, ancak çadırların gerek turizme gerekse EXPO faaliyetlerine zarar verdiğini söyleyerek bunun sonlandırılmasını istedi. Heyettekilerin Vali Toprak'a kendi arasında yapacakları toplantıdan sonra kararlarını vereceklerini söylediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.06.2013 - 14:41
İZMİR - Taksim Gezi Parkı olaylarına İzmir’de verilen desteğin 19'uncu gününe girildi. Yaşanan olayları protesto etmek için İzmir’de de Birinci Kordon’da Gündoğdu Meydanı’nın yanına çadırlar kuruldu. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile partilerin yanı sıra protestocular bireysel olarak da bölgeye çadır kurdu.

8 KİŞİLİK HEYET GİTTİ

Protestoların merkezi durumunda bulunan Kordon’daki çadırların kaldırılmasını dün ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ettiği sırada dile getiren Vali Mustafa Toprak, bugün de bunun için harekete geçti. Vali Mustafa Toprak, çadır kuran protestocuların kendi aralarında belirledikleri 8 kişilik heyeti, makamında kabul etti. Vali Toprak’ın, heyetle yaptığı görüşme sırasında, protestolarını yasal zemin içerisinde her zaman yapabileceklerini, ancak çadırların gerek turizme gerekse EXPO faaliyetlerine zarar verdiğini söyleyerek bunun sonlandırılmasını istedi. Kendi arasında yapacakları görüşmeler sonrasında karar vereceklerini söyleyerek ayrılan heyetin de açıklama yapacağı öğrenildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.