Dolar 32,4665
%-0.06
Euro 34,7382
%-0.67
Altın 2.440,150
%0.16
Bist-100 9.935,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyuşturucunun panzehiri spor

Uyuşturucunun panzehiri spor

Savunma sporları olan Muay Thai ve Wushu dallarında Avrupa Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar' ı ziyaret ederek uyuşturucuya karşı işbirliği sözü verdi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2014 - 14:22
İZMİR - Türkiye'yi Avrupa Şampiyonası'nda başarı ile temsil eden milli sporcular Gizem Şakar, Göktuğ Demirci ve antrenörleri Remzi Bagay' la birlikte AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar'ı ziyaret etti. Kırkpınar, uyuşturucunun panzehirinin spor olduğunu belirterek, madde bağımlılığına karşı aileleri bilinçlendirecek, gençleri spora yönlendirecek calışmalar yapacaklarını söyledi. Kırkpınar, şöyle konuştu:

“Uyuşturucu madde kullanımındaki artış gerçekten tedirgin edici boyutlara ulaştı, bununla birlikte madde bağımlılığındaki yaş ortalamasının düşmesinde ayrıca bu tedirginliği daha da arttırmıştır. Gençlik olarak toplumsal huzurumuzu tehdit eden ve en fazla bizim hedef kitlemiz olan gençliği hedef alan bu belaya karşı etkili bir adım atmak istiyoruz. Öncelikle bu mesele siyasiler üstü ve toplumun kanayan bir yarası. Dolayısıyla çalışmamızı siyasetin dar kalıplarından çıkarıp bir platform üzerinden sürdürmek istiyoruz. Uyuşturucuyla mücadele adına oluşturacağımız bu platforma gönüllü bütün STK' ları da bekliyoruz. İlk olarak en fazla risk altında olan bölgelerimize giderek oradaki genç kardeşlerimizle buluşacağız. Onlara sporu aşılamak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki spora yönelen bir gencin uyuşturucuyla hiçbir bağı kalmaz. Biz genç kardeşlerimizi ilgi duydukları spor dalında kayıtlarını bizzat yaptırmak istiyoruz. Gönüllülerle evlere gidip anne ve babalara ulaşacağız. Annelerin bunun farkında olması lazım. Risk bölgelerindeki okullarda eğitim alan en az on beş genci yönlendireceğiz, onlara gönüllü olarak bu gençlerle ilgilenecek, görüşecek ve adeta yaşam koçluğu yapacaklar." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.