Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uslanmaz Hırsız 4. Kattan Düştü

Uslanmaz Hırsız 4. Kattan Düştü

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, hırsızlıktan tutuklu bulunduğu cezaevinden dün tahliye edildikten sonra akşam saatlerinde hırsızlık için girdiği öne sürülen bir evde dördüncü kattan düşerek yaralandı.

  • Ege Postası
  • 14.09.2014 - 09:32
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, hırsızlıktan tutuklu bulunduğu cezaevinden dün tahliye edildikten sonra akşam saatlerinde hırsızlık için girdiği öne sürülen bir evde yakalanarak gözaltına alınan 29 yaşındaki Kazım Ç., ifadesinin alınması ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı. Karakoldan çıktıktan yarım saat sonra bir eve girmeye çalışan, komşunun görmesi üzerine  kaçarak ve başka bir eve girmeye çalışan Kazım Ç., 4'üncü kattan düşerek ağır yaralandı.



Olay, bugün saat 04.00 sırlarında, Basın Sitesi Semti 215 Sokak 16 numarada meydana geldi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı olan ve dün cezaevinden tahliye edilen Kazım Ç., akşam saatlerinde girdiği evde, polis tarafından yakalandı. Polis merkezine götürülen Kazım Ç., ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından dosyasının 'ikmalen gönderilmesi suretiyle' serbest bırakıldı. Kazım Ç., polis merkezinden çıktıktan yarım saat 215'inci Sokak 11 numarada bulunan apartmana girmek istedi.Kazım Çelik'in pencereyi zorladığını gören komşusunun bağırması üzerine kaçarak uzaklaştı. Bu sırada Kazım Ç. aynı sokak üzerinde bulunan 16 numaradaki aparmanın 4'üncü katındaki penceresine kadar çıktı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, Kazım Ç.'nin eve girmek istediği sırada apartmandan düştüğünü gördü. Apartmandan düşünce yaralanan Kazım Çelik'i gören polisler, ambulans istedi.

Sevk edilen sağlık ekipleri, apartman boşluğuna düşen Kazım Ç.nin ilk yaptıktan sonra ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Çelik'in hayati tehlikesinin bulunduğu, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.