Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uşak polisi iki günde yaklaşık 37 g. esrar ele geçirdi

Uşak polisi iki günde yaklaşık 37 g. esrar ele geçirdi

Uşak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, son iki günde uyuşturucu madde nakli ve ticareti suçlarına yönelik yol uygulaması ve istihbarı çalışmalar kapsamında yaklaşık 37 kg. esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca,...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:28
Uşak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, son iki günde uyuşturucu madde nakli ve ticareti suçlarına yönelik yol uygulaması ve istihbarı çalışmalar kapsamında yaklaşık 37 kg. esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 35 adet fişek ve 1 adet sahte kimlik ele geçirdi.

Ekipler, Uşak-Afyonkarahisar yolundaki Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası kavşağında oluşturulan uygulama noktasında, doğu illerinden İzmir yönüne seyretmekte olan yolcu otobüsleri, TIR'lar ve otomobillerde, narkotik köpeği Tora eşliğinde arama yaptı. Aramalarda üç otobüsün bagajında Ö.A., S.U. ve M.G. adlı yolculara ait valiz ve çantaların içinde, ayrıca bir kamyonette toplam 37 kg.'a yakın esrar maddesi ele geçirdi. Ö.A., S.U. ve M.G. ile kamyonette bulunan M.Z. ve B.A. gözaltına alındı. Şühhelilerden Ö.A., S.U., M.G., M.Z ve B.A., sevk edildikleri Uşak Adliyesi'nde tutuklandı.

Bir otomobilde yapılan aramada ise beş parça halinde, daralı 107 gr. gelen plaka esrar maddesi, 1 adet 9 mm. çaplı tabanca, tabancaya ait şarjör ve 35 adet 9 mm. çapında fişek ile 1 adet sahte nüfus cüzdanı ele geçirdi. Arabada bulunan dört kişi gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili tahkikatlar devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.