Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'nın araçlarına jet operasyon. Kendisi gelemedi, afişi geldi

Urla'nın araçlarına jet operasyon. Kendisi gelemedi, afişi geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerine hibe edilen 123 aracın teslim töreninde ortaya çıkan ilginç görüntüler dikkat çekti. Düzenlenen törene programı nedeniyle katılmayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın afişleri ilçeye teslim edilen yeni çöp kamyonlarında yerini aldı. Urla'nın araçlarına jet operasyon

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 12:32
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İnciarltı Kent Ormanı’nda gerçekleşen ve ilçe belediye başkanlarının büyük bölümünün katıldığı törende İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan yeni hizmet araçları ve iş makinelerinin anahtar teslimi yapıldı. Ağırlıklı olarak bütünşehir yasası ile birlikte bağlanan ve büyük kısmını da yazlık ilçelerin oluşturduğu belediyelere çöp kamyonu, temizlik araçları ve çeşitli ekipmanların dağıtıldığı törende Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar programı nedeniyle katılmazken, hibe araçları ise diğer belediye yetkilileri teslim aldı.


 
ÇÖP KAMYONLARINA “BAŞKAN” OPERASYONU
Törenin ardından İnciarltı’nda yaşanan ilginç operasyon ise objektiflere ilginç karelerle yansıdı. Urla Belediye Başkanı Uyar’ın fotoğrafı ve mesajlarının yer aldığı reklam afişleri, belediye ekiplerince tören alanında bulunan çöp kamyonuna monte edildi. Henüz Urla’da hizmete başlamadan araç çevresinde başlayan yoğun çalışma ve reklam operasyonu dikkat çekerken, ilçeye gidecek aracın ise önümüzdeki günlerde hizmete alınacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.