Dolar 32,5427
%-0.01
Euro 34,8930
%0.08
Altın 2.429,400
%-0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla Zetinalanı Semt Evi açıldı

Urla Zetinalanı Semt Evi açıldı

Urla Belediyesi, Urlalı vatandaşların, özellikle kadınların mesleki gelişimi ve hobi çalışmaları için Semt Evleri açmaya devam ediyor. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın katılımıyla açılan Zeytinalanı Semt Evi, Çeşmealtı Semt evinden sonra Urla’da açılan ikinci Semt Evi oldu.

  • Ege Postası
  • 28.08.2015 - 09:42
Zeytinalan Semt Evi içerisinde bir sosyal market olmak üzere, iki tane de eğitim, seminer ve kurs için toplantı salonu bulunuyor.

“BURASI SİZİN EVİNİZ”
Kadınlar toplumun mimarıdır diyen Belediyemiz, açtığı Semt Evinde alanında uzman personellerimiz eşliğinde kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarıyla birlikte kadın sağlığı, hakları konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri verecektir. Meslek edindirme kursları dışında talep oluşan her branşta hobi, sanat, spor ve kültürel kurslar düzenlenecektir. Ayrıca kurs ve eğitimler dışında randevu alarak tüm vatandaşlara psikolojik danışmanlık hizmeti verilecektir.



Binanın yeni düzenlemesi ile Sosyal ve Yardımlaşma faaliyetlerinin daha ulaşabilir bir hal kazandığı Semt Evinde ihtiyaç sahipleri için, sosyal dayanışma ve birliği ön planda tutan  “Sosyal Market’te”    yer alıyor. Açılan “Sosyal Market” sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız istedikleri, beğendikleri kıyafetleri ve eşyaları alabilecek. Belediyemiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için daha önce açılmış olduğu Sosyal Market’e bir yenisini daha eklemiş oldu.

Semt Evini sizler için yaptık diyen Başkan Sibel Uyar; “Burası sizin eviniz. Kadın kadının kardeşidir. Bende sizin kardeşinizim. Siz ne isterseniz o olacak. Sadece kurs ve eğitim zamanları değil canınız ne zaman sıkılırsa çıkın Semt Evine gelin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.