Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü doktorlara İzmirliler’den yoğun ilgi

Ünlü doktorlara İzmirliler’den yoğun ilgi

Mövenpick Hotel Izmir ve Medical Park işbirliğiyle, sanat ve iş dünyasından başarılı isimlerin konuk olduğu günleri etkinliği, 19 Ocak Cuma akşamı „Şehrin Ruhu“ konusu ile ünlü doktorlar Prof. Dr Uğur Batı ve Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu‘nu ağırladı.  

  • Ege Postası
  • 20.01.2018 - 06:48

Doktor Zeki Hozer’in açılış konuşması ile başlayan etkinliğe, İzmirliler’in ilgisi oldukça yoğundu. Yazar Gülşah Elikbank’ın şehrin ruhuna dair sorularını yanıtlayan konuklar, uzmanlık alanlarından örnekler vererek ve keyifli anılarını anlatarak söyleşiye renk kattılar. Marka yönetimi ve kişilik analizi konularında uzman Prof. Dr. Uğur Batı ve özellikle öfke ve stres yönetimi konusundaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu, şehirlerin insanlar üzerindeki etkinlerini, İzmir’in ve İzmir insanının farklılıklarını ve kültürün yaşamımıza etkisini, kendi uzmanlık alanlarına uyarlayarak paylaştılar. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik, katılımcıların sorularıyla ve konuklarla fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

İzmir’in entelektüel hayatına hareket katmak için düzenlenen etkinlikler, ücretsiz ve herkese açık. Şubat ayında gerçekleşecek söyleşi etkinliğimiz için ayrıntılı bilgiye 0232 488 14 14 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.