Dolar 32,2064
%0.08
Euro 34,8223
%-0.07
Altın 2.413,380
%0.14
Bist-100 10.793,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü doktor Bülent Zeren hayatını kaybetti

Ünlü doktor Bülent Zeren hayatını kaybetti

İzmir'in ve Türkiye'nin en önemli spor hekimleri arasında gösterilen Op. Dr. Bülent Zeren (71), mide kanseri tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İzmir spor camiasından bir kötü haber daha

  • Ege Postası
  • 08.02.2019 - 18:14

EGEPOSTASI- Spor hekimi Bülent Zeren vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören ve bu hafta içinde hastaneye kaldırılan Bülent Zeren, hayatını kaybetti.

Türk sporuna büyük katkılarda bulunan, sporcu sağlığı konusunda Türkiye'nin önde gelen hekimlerinden Op. Dr. Bülent Zeren geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı.

Birçok sporcunun tedavisini gerçekleştiren Karşıyaka’nın sembol isimlerinden 71 yaşındaki ortopedi ve travmatoloji uzmanı Bülent Zeren, Karşıyaka Spor Adamları Derneğinin de (KARSAD) başkanlığını yürütüyordu.

Zeren’e yaklaşık 1.5 yıl önce mide kanseri teşhisi konulmuş ve tedavisine başlanmıştı. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden Zeren, üç gün önce fenalaşarak kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti. 

Zeren'in cenazesinin ne zaman toprağa verileceği daha sonra belli olacak.

Öte yandan Zeren için Karşıyaka ve Altınordu kulüpleri başsağlığı mesajı yayımladı.

İzmir spor camiası önce antrenör Yıldırım Uran, ardından teknik direktör Turgut Uçar'ın vefatıyla sarsılmıştı. Karşıyaka'nın efsanelerinden İlyas Sazalan'ın ise tedavisi sürüyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.