Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları’ndan 8. Gün’de Soyer ve Zeybekci’ye çağrı

Umutoğulları’ndan 8. Gün’de Soyer ve Zeybekci’ye çağrı

8. Gün programında konuşan TV 35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları’ndan, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’e çağrı geldi. Umutoğulları’ndan 8. Gün’de Soyer ve Zeybekci’ye çağrı

  • Ege Postası
  • 07.03.2019 - 15:33

EGEPOSTASI – TV 35’teki 8. Gün programında Alper Baran Esin’in sorularını yanıtlayan gazeteci Mithat Umutoğulları, yerel seçime yaklaşık üç hafta kala, iki büyükşehir belediye başkan adayına “Gelin İzmir’in televizyonundan İzmir’i konuşun” çağrısı yaptı.

TV 35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’e “Gelin bu ekranda buluşalım. Bu yayını da TV 35’in muhabir ve spikerleriyle değil, İzmir’den seçeceğimiz dört ya da beş gazeteciyle yapalım. İki aday gelip projelerini konuşsunlar” dedi.

Zeybekci’nin daha önce katıldığı bir programda böyle bir projeye olumlu baktığını açıkladığını belirten Umutoğulları, “Aslında bu öneri ilk olarak gazeteci Ertan Yıldız'tan geldi. Ben de şimdi canlı yayında iki büyükşehir belediye başkan adayımıza sesleniyorum. İsterlerse soruları soracak gazetecileri de kendileri belirlesinler. Her aday, ikişer gazeteci seçsin. Gelsinler, Konak Meydanı’na yayın masasını kuralım. Orada iki adaya, arkası açık bir yayınla, kendilerini İzmirlilere ifade etme şansı verelim. Projelerini tartışma şansları olur. Çok da şık olur. İzmir’in yapısına yakışır bir yayın olur. İzmirliler iki adayı, mitinglerde, alanlarda değil, canlı canlı dinleme şansı bulur. İzmir’in ekranından İzmir’i konuşalım. Bu yayının bütün ulusal kanallarda, sitelerde değerlendirileceğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.