Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları’ndan Kocabıyık’a şok sözler

Umutoğulları’ndan Kocabıyık’a şok sözler

İzmir’de attığı Tweetler ve yazdığı köşe yazıları ile gündemden düşmeyen AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Kocabıyık’a genel yayın yönetmenimiz Mithat Umutoğulları’ndan şok sözler. Umutoğulları’ndan Kocabıyık’a şok sözler

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 13:31
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti'nin İzmir 1. Bölge milletvekilliği için ilk sıradan aday gösterdiği Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir'deki basın kuruluşlarının temsilcileriyle Kaya Termal Otel'de yaptığı toplantıda Mithat Umutoğulları’nın konuşması damgasını vurdu. Bakan Eroğlu’nun konuşmasından önce söz alan AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Hüseyin Kocabıyık’ın toplantıda İzmir ile ilgili yaptığı konuşma sırasından söylediği  “Kavgadan kimse çıkamaz” sözü tartışma yarattı.

KAVGAYI KENDİSİ ÇIKARDI
Kocabıyık’ın konuşmasından sonra basının soru cevap kısmında söz alan www.egepostasi.com Genel Yayın Yönetmeni Mithat Umutoğulları’ndan Bakan Veysel Eroğlu’na dönerek, “Sayın Hüseyin Kocabıyık, İzmirli gazetecilere İzmir’i tanıttığı için teşekkür ediyorum 'Kavga’dan kimse karlı çıkamaz' diyerek açıklamalarda bulundu, oysa Sayın Kocabıyık’ın İzmir’de attığı Tweetler ve yazdığı köşe yazıları kavgaya neden oluyordu. Sayın Bakan siz sakin bir tarzınız var, İzmir’de siyaset çok sert geçiyor,  Siz İzmir’de projelerinizi mi anlatacaksınız, yoksa kavga mı edeceksiniz'” diyerek meslektaşından beklemediği soru karşısında Hüseyin Kocabıyık şok geçirdi. Bakan Eroğlu ise, “bizim kavga ile işimiz olmaz, biz İzmirlilere projelerimizi anlatacağız ”dedi.
 
NE SÖYLEMİŞT? İŞTE O TWEETLER...
Uğur Dündar, CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP’li Levent Aydoğdu ve gazeteci Nedim Şener ile programını yaptığı sıralarda Hüseyin Kocabıyık’ın twitterdaki paylaşımını okudu. Dündar, Kocabıyık’ın “Halk TV adlı kanalda 4 tane puşt Türkiye Cumhurbaşkanı’na hakaret ediyor.” tweetini okuyunca konuklar büyük tepki gösterdi.
 
Uğur Dündar, o tweeti AKP Genel Başkan Yardımcılarından Mazhar Bağlı’nın da retweet ettiğini söyledi. Konuklar ve Dündar konuyla ilgili iki isme dava açacaklarını belirtirken sosyal medyadan da Hüseyin Kocabıyık’a tepki yorumları geldi. Peki Hüseyin Kocabıyık kimdi? Hüseyin Kocabıyık Yeniasır gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.


 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.