Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema’ya Kınık’ta yoğun ilgi

Ulema’ya Kınık’ta yoğun ilgi

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Kınık’ta büyük bir coşkuyla karşılandı.

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 12:36
İlçede bir dizi  açılış ve temel atma trenlerine katılan  Ulema, çalışan kadınlarla birlikte dokuma tezgâhının başına geçti ve “Biz de ülkemizi bir baştan diğer başa demir yolları ile otobanlarla ördük. Yerel ya da bölgesel değil, topyekün kalkınmayı esas alıyoruz. Kaynağı olmayan, uçuk vaatlerle milleti kandırmıyoruz” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Nesrin Ulema, seçim çalışmaları dolayısıyla geldiği Kınık’ta bir dizi ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi. İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Molla Ahmet’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde Kınıklıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ulema, ilk olarak Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi ve “hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu. 

TEMELİN İLK HARCI ULEMA’DAN
Açılışın ardından tekstil atölyesini ziyaret ederek, çalışan kadınları dinleyen Ulema, daha sonra Kınık Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği İngilizce Kursu Sertifika dağıtım törenine katıldı ve 15 kursiyere sertifikalarını verdi. Kınık Kamyoncular Kooperatifi’ni de ziyaret eden Ulema, Kınık’a yapılması planlanan Devlet Hastanesi için tahsis edilen alanda inceleme yaptı ve Örtülü mahallesine kazandırılacak olan çok amaçlı salonun temel atma töreninde eline kürek alarak temele harç koydu.

“UÇUK VAATLER DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ”
Poyracık ve Yayakent Mahallesi el sanatları kursu ve Örtülü mahallesinde açılan kilim ve dokumacılık kursunu ziyareti sırasında kursiyer kadınlarla bir süre sohbet eden ve tezgâhın başına geçerek “Yeni Türkiye Güçlü İzmir” vurgusu yapan Ulema, “Biz de sizler gibi ülkemizin gelişmesi, kalkınması için ilmek ilmek dokuyoruz. Sizler nasıl böyle ilmek ilmek dokuma yapıyorsanız, bizde ülkemizi bir baştan diğer başa demir yolları ve otobanlarla örüyoruz. Havaalanları ile uzakları yakınlaştırıyoruz. AK Parti hükümetleri olarak  ülkemizin ve halkımızın makus talihini değiştirdik. Bugün CHP’nin başını çektiği muhalefet uçuk vaatlerle milletimizi kandırma uğraşı içerisindeyken AK Parti Yeni Türkiye Güçlü İzmir için gecesini gündüzüne katarak hizmet üretiyor” diye konuştu.   

AK Parti’nin yerel ya da bölgesel değil, topyekün kalkınmayı esas aldığını da vurgulayan Ulema, Kınık’ın sorunlarını çok iyi bildiklerini aktararak, “Hükümet olarak Kınık’ın yanındayız. Gelen bütün taleplerle bizzat ben ilgileneceğim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.