Dolar 32,4268
%0.05
Euro 34,4659
%-0.08
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema'dan tepki: Elinizdeki kanı temizleyin!

Ulema'dan tepki: Elinizdeki kanı temizleyin!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, HDP öncülüğünde İzmir'de 'Barış yürüyüşü' adı altında gerçekleştirilen organizasyonun fiyasko ile sonuçlandığını, izmirlilerin bölücülere prim vermediğini söyledi. Terör örgütü PKK sözcülüğü yapan, örgüte militan yetiştiren ve gencecik vatan evlatlarının ölümüne neden olan HDP'lilere de seslenen Ulema, “Önce ellerinize bulaşan kanı temizleyin sonra barış kelimesini ağzınıza alın” uyarısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 11:32
SÖZDE BARIŞ (!) MİTİNGİNDE PKK PROPAGANDASI
“Barış Bloku” adı altında Türkiye'nin dört bir yanında PKK Propagandasına dönüşen organizasyonun İzmir ayağı tam bir fiyasko ile sonuçlandı. CHP'li bazı milletvekillerinin daha önce desteklerini açıkladığı ancak oy kaygısı nedeniyle katılmadığı İzmir'deki sözde barış yürüyüşü yine AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı üzerinden terör örgütü Propagandasına dönüştü. 

28 Şubat sabıkalısı 5'li çete üyesi DİSK'in başını çektiği bazı marjinal sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği organizasyona İzmirliler itibar etmeyince katılım komik rakamlarda kaldı. 

ULEMA'DAN SERT TEPKİ
1 Eylül dünya barış gününü bahane ederek miting gerçekleştiren Barış Bloku temsilcilerinin illegal ve marjinal örgütlerle kol kola terör örgütü PKK propaganası yaptığı belirten AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin akan kanın sorumlusu olarak gösterilmesine sert tepki gösterdi. 

1 KASIM KORKUSU ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
7 Haziran öncesinde meclise gireceklerini ve Türkiye partisi olacaklarını iddia eden HDP'nin 7 haziran sonrasında güvenlik güçlerine yönelik hain saldırılara ve suikastlara sessiz kaldığını, eli kanlı terör örgütünün adeta borazanlığını yaptığını, Türkiye'yi yurt dışında işgalci ülke olarak gösterme gayretine girdiğini hatırlatarak, “Anaların ağlamadığı, şehit cenazelerinin gelmediği son yılların, çözüm sürecinin mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi barış karşıtı gibi göstermek ancak sahtekarlığın ve ikiyüzlülüğün göstergesidir. Barış diye sağda solda yaygara koparanlar, paralel çetenin başını çektiği bazı kesimlerin ve malum medyanın desteğini arkasına alarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve milletimizin omurgası olan AK Parti'ye dil uzatanlar önce ellerine bulaşan şehit kanlarını temizlemeli. Görüyoruz ki, 1 kasımda siyaset çöplüğüne atılma ihtimali, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı topyekün temizlik harekatı bölücüleri ve onlara çanak tutan sözde barış elçilerini fena halde ürkütmüş” diye konuştu. 

TTB'YE “KİMİN YANINDASINIZ'” SORUSU
Türk Tabipler Birliği'nin son dönemde yaptığı açıklamalarda hükümeti, AK Parti ve Cumhurbaşkanını hedef gösterdiğini buna karşın terör örgütü PKK ve örgütün şehit kanı dökmesine çanak tutan HDP'yi görmezden geldiğini de hatırlatan Ulema, “Adama sorarlar, siz kimin tarafındasınız, devletinizin mi teröristin m? Türkiye'de silahların susmasından söz ediyorsanız, asker, polis, öğretmen, doktor, hemşire, çocuk, kadın demeden katliamlar yapan bir terör örgütünün yanında değil, devletin bekasını ve vatandaşının can güvenliğini sağlamak için mücadele veren mekanizmanın yanında yer alacaksınız. Devleti savaşın müsebbibi, teröristi de barış elçisi gibi göstermek millete en büyük ihanettir. Ve Bu ihanetin karşılığını milletimiz en iyi şekilde verecektir.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.