Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema, “Mardinlileri unutmayacağız”

Ulema, “Mardinlileri unutmayacağız”

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “Siyasi hayatım boyunca Mardinlilerden ciddi bir destek gördüm. Kendilerini hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.09.2013 - 10:31
İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Mardinliler Federasyonu’nu (İMAF) ziyaret etti. Ulema, ziyarette ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ulema, 2014 yerel seçimlerinde de İzmir’in AK belediyecilikle tanışacağını savundu.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ulema, Mardinlilere siyasi hayatında çok şey borçlu olduğunu belirterek, “2011 genel seçimlerinde Mardinli dostlarımın çok desteğini gördüm. Hepsine içtenlikle teşekkür ediyorum. Kendilerini hiçbir zaman unutmayacağım” diye konuştu.
Ulema, ülkenin siyasal olarak önemli bir dönemeçten geçtiğini vurgulayarak, “Sandıkta AK Parti’yi deviremeyenler üç tane ağacı bahane ederek sokakta darbeyle AK Parti’yi devirmeye kalkıştı. AK Parti gibi demokrasiye ciddi katkılar sunan bir parti bu tutumlar karşısında asla yılmayacaktır” görüşünü aktardı.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Ulema’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın vekilimizi daha çok aramızda görmek istiyoruz. Bütün siyasilerin sivil toplum kuruluşlarını dikkate alarak hareket etmeleri kentimizin daha ileri gitmesini sağlar” sözlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.