Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur Mumcu kapalı pazar yerine kavuşuyor

Uğur Mumcu kapalı pazar yerine kavuşuyor

Çiğli Belediyesi, Harmandalı’ya girişte bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapıyor. , Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan pazaryerindeki çalışmaları denetleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, modern ve çağdaş bir pazaryeri yaparak bölge halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 09:56
İZMİR - Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan şantiye tesisinin yanında projelendirilen Uğur Mumcu pazaryerinin ihalesi tamamlandı ve yapım çalışmalarına başlandı. 6 bin 500 metrekarelik alanda projelendirilen kapalı pazaryerinde 600 tezgah yeri bulunacak. İki yıl önce Cumhuriyet Mahallesi’nde pazaryeri yapan Çiğli Belediyesi, Uğur mumcu pazaryerini de yılsonuna kadar tamamlamayı planlıyor.

Modern pazaryeri
Bölgede kurulan pazaryerinin sokak arasında ve yeteri kadar büyük olmadığını belirten Başkan metin Solak, yapılacak pazaryerinden bölgedeki dört mahalle halkının yararlanabileceğini söyledi. Satılan ürüne göre planlaması yapılacak pazaryerinin aynı zamanda yaz güneşi ve yağmurlu havada da rahat alışveriş yapılabilmesi için kapalı olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Solak şöyle konuştu; “Uğur Mumcu Mahallesi halkının yararlandığı sokak arasında kurulan bir pazarımız vardı. Ancak şimdi daha steril ve sağlıklı bir pazar yeri açıyoruz. Kapalı yapılacak pazaryerimizde yaz güneşi ve yağmurlu havalar sorun olmayacak. Çalışmalarımız oldukça hızlı şekilde devam ediyor. Pazaryerini kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.