Dolar 32,3798
%-0.18
Euro 34,7442
%0.01
Altın 2.426,110
%-0.52
Bist-100 9.970,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur Mumcu Karabağlar’da anıldı

Uğur Mumcu Karabağlar’da anıldı

Bombalı suikastle katledilen Gazeteci Yazar Uğur Mumcu, ölümünün 21. yılında Karabağlar’da adının verildiği parkta anıldı. Etkinlikteki karikatür sergisi ise ilginç bir protestoya da sahne oldu. Ayakkabı kutularının üzerinde sergilenen karikatürler, ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 18:01
İZMİR- CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün düzenlediği etkinlikte, Uğur Mumcu heykelinin önünde saygı duruşunda bulunuldu ve basın açıklaması yapıldı. Partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikte Başkan Kürüm, Atatürkçülüğe karşı olanlara inat, binlerce Uğur Mumcu'lar yetişeceğine inandığını söyledi. Kürüm, Uğur Mumcu’nun adını taşıyan parkın ve heykelinin bir simge olduğunu belirterek, “Kelimeler onu ve ürettiklerini, acısını tarif edemez. Bu heykel, yeni ümitlerin filizlenmesini simgeliyor. Bu toplum, gelişmeye, çağdaşlığa, karşı olanlara inat nice Uğur Mumcu'lar yetiştirecektir. Mumcu'nun katilleri bulununcaya kadar biz onun erdemli ve ilkeli duruşunu çocuklarımıza, gençlerimize aktarmaya, yeni Mumcu'lar yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kürüm, etkinliğe katılan partililer ve vatandaşlarla birlikte, Uğur Mumcu Parkı’nda açılan ve karikatür sergisini gezdi. Ayakkabı kutuları üzerinde sergilenen karikatürler büyük ilgi gördü.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.