Dolar 32,5883
%0.23
Euro 34,8248
%0.47
Altın 2.412,550
%-0.83
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğur:AKP-PKK ittifakını yıktık

Uğur:AKP-PKK ittifakını yıktık

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Abdullah Öcalan’ın İmralı’daki sorgusunu yapan E.Alb. Hasan Atilla Uğur, İzmir programının ikinci gündeminde Buca 6. Sanayi Sitesindeki esnaflarla biraraya geldi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 10:17
İZMİR- Esnaflarla tek tek sohbet eden Uğur, İşçi Partisi 6. Sanayi Sitesi sorumlusu Kamil Ohkan’ın dükkanında sanayi sitesi esnafının yoğun olarak katıldığı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Uğur ziyaretinde şunları dile getirdi...

BOP VE BÖLÜCÜLÜK ÇÖKMÜŞTÜR

Yargı kararıyla bölücülüğün o heykeli indirildi. Bu BOP’un çöktüğü anlamına geliyor.
Türkiye Cumhuriyeti devleti şu an Doğu ve Güneydoğuda yok! Kendi adıma söylüyorum ki; açılım denen bölünme projesine karşı kanımın son damlasına dek savaşacağım.
Mustafa Kemal gibi hareket edersek her şeyi çözeriz.
Bugün Barzani Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı tarafından törenle karşılanıyor. Barzani dediğimiz Mehmetçiğin katillerinden biri. AKP iktidarıyla birlikte Diyarbakır meydanında toplanıyorlar, Buna izin veremeyiz, vermeyeceğiz de.
 
BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ
 Sizlere bir örnek vereyim. Yalova seçimlerinde gerçekleştirdiğimiz ittifak kapsamında, TGB il başkanı arkadaşımızla beraber Ülkü Ocaklarına gittim.”PKK gelmiş AKP adayına oy topluyor, birleşelim ve AKP-PKK ittifakını yıkalım” dedik ve kazandık! Bizim herhangi bir önyargımız yok. Cumhurbaşkanı seçimlerinde cumhuriyetin adayı yoktu. Selahattin Demirtaş’ın bu oyu almasının esas sebebi CHP ve MHP’nin aldığı tutumdur.

Milli güçler birleşmelidir. Türkiye Cephesi kurulmalıdır. Birleşme sandık öncesi olur. Gezi’de, Haziran direnişinde bunu gördük. Yani millet birleşti, ayağa kalktı. Türk Milleti zekidir. Zamanı geldiğinde ayağa kalkar ve oturtulamaz. Milletimiz gerçek öncülerini, önderliğini bulacaktır.
 
Söyleşi sonunda söz alan İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen, esnafın katılımı ve duyarlılığına teşekkür etti. Hasan Atilla Uğur, yüzlerce esnafın alkışları arasında uğurlandı.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.