Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç hilalde sandık harekatı

Üç hilalde sandık harekatı

AK Parti ile koalisyon kapılarını kapatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genişletilmiş il divan toplantıları ile olası erken seçim için sahaya inmişken, İzmir'de sandık çalışmaları hızlandı, yeni yönetimlerin ataması başladı. MHP İzmir'de erken seçim mesaisi başladı

  • Ege Postası
  • 22.07.2015 - 10:51
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Niğde'de genişletilmiş il divan toplantıları yaparak erken seçim turuna çıkıp, teşkilata Türkiye'nin siyasi durumunu, MHP'nin gelişmelere bakışını ve koalisyona neden girmediklerini anlatıyor. Bahçeli erken seçim için sahaya inmişken İzmir'de de seçim çalışmaları hızlandı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Bu seçimde sandıklarda çok iyi teşkilatlandık, yüzde 95 oranında. Bunu tamamlıyoruz. Öte yandan Bayındır ve Narlıdere'de ilçe yönetimleri yok. Oraya atama yapacağız. Diğer ilçelerdeki eksik yöneticilerin ataması gerekleştirilecek. MHP sokaktan hiç kopmadı. Halkın yanında durarak, gerçekleri anlatarak, yolumuza devam edeceğiz" dedi. (Elif Demirci/ DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.