Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç ayda üç parti değiştirdi!

Üç ayda üç parti değiştirdi!

AK Parti Bayındır eski İlçe Başkanı Necdet Yılmaz,üç ayda üç parti değiştirdi.21 Ocak’ta AK Parti’den istifa eden Yılmaz,25 Ocak’ta MHP saflarına geçti.Yılmaz’ın yakasına üç hilal rozeti MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu taktı.Yılmaz,30 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından bu sefer CHP saflarına katıldı.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da olduğu bir ortamda Yılmaz’ın yakasına bu sefer altı ok rozetini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin taktı. Yılmaz, “Kocaoğlu ve yeni başkanın çalışmalarını beğeniyorum. Bundan sonra CHP’nin başarısı için mücadele edeceğim"dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2014 - 10:14
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti’de uzun yıllar Bayındır ilçe başkanlığı yapan Necdet Yılmaz, partisinden belediye başkan aday adayı oldu. Parti genel merkezi Bayındır’da Mehmet Kertiş’i yeniden aday gösterince Yılmaz buna tepki gösterdi. 21 ocak’ta bir basın açıklaması yapan Yılmaz, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çok çalıştık. Kertiş’in seçildikten sonra ötekileştirme yapmasını artık içimize sindiremiyoruz. Seçimlerde MHP’nin adayı Almışlar’ı destekleyeceğim” dedi. Yılmaz bu açıklamasından dört gün sonra MHP saflarına katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Yılmaz’ın yakasına üç hilalli parti rozeti taktı. Bu törende konuşan Yılmaz, “İnançlarında birleştiğimiz herkesi de dürüst siyasetin hakim olduğu MHP’ne çağırıyoruz. Gururluyum, mutluyum, herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.



SEÇİMİ CHP KAZANDI
Yerel seçimlerde Bayındır’da ipi göğüsleyen taraf CHP’nin adayı Ufuk Sesli oldu. AK Parti’nin adayı Mehmet Kertiş 2., MHP’nin adayı Mümtaz Almışlar ise 3. oldu.

CHP’YE GEÇTİ
Yerel seçimlerden sonra Yılmaz, sürpriz yaparak bu sefer CHP saflarına geçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli’nin de katıldığı bir törende Yılmaz’ın yakasında altı oklu parti rozetini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin taktı.  



KOCAOĞLU’NU DA SESLİ’Yİ DE BEĞENİYORUM
Yılmaz, AK Parti’den eski belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in tutum ve davranışlarından dolayı istifa ettiğini belirterek, “Aynı şekilde AKP’nin il yönetiminin de tutumu çok yanlıştı. Bunun yanlış olduğunu seçim sonuçlarında da gördük. MHP’nin adayı benim yakın arkadışımdı. MHP’ye uzak değildik. Ancak CHP’den seçimi kazanan Ufuk Sesliyi de beğeniyorum. Kendisin başarılı işler yapacaktır. Kendisine elimden geldiğince destek vereceğim. Büyükşehir kimdeyse ilçede o partiden olmalı. Buna inanıyorum. Aziz Başkanın yaptıkları ortada. CHP il ve ilçe yönetimleri de gayet başarılı” dedi.

TAKDİR KENDİSİNİN
AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, “Takdir kendisinin. Partimiz ona iki sefer ilçe başkanlığı, il genel meclis üyeliği verdi. Yapacak bir şey yok” dedi.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.