Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Twitter’da müthiş kapışma

Twitter’da müthiş kapışma

Yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte İzmir trafiği daha da sıkışırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun danışmanı Hasan Tahsin Kocabaş ve AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, bu yüzden Twitter’da sert şekilde tartıştı. Aşık atışmalarını andıran tweetler arasında Aşlık’ın “Kabız olsanız merkezi hükümetten bileceksiniz” sözü dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 15.09.2014 - 17:08
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ / İzmir trafiğiyle ilgili paylaşımlarda bulunan ve trafik polislerini görevlerini yapmamakla suçlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun danışmanı, İzmir siyasetinin tanınmış ismi Hasan Tahsin Kocabaş, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ile Twitter’da tartıştı. Kocabaş,  “Yalaka olsaydım yerim yanınızdı” diyerek Aşlık’ı eleştirirken, Aşlık “Kabız olsanız merkezi hükümetten bileceksiniz” sözleiyle dikkat çekti.

Müthiş kapışma, Hasan Tahsin Kocabaş’ın, "
Bari bugün ciddiye alsa da çalışsa İzmir emniyeti...Bari bugün "izlemese" trafik polisleri.", "Ya arkadaş herkes mi araba almış böyle", “Bin tane rezillik gordum sabahtan beri. Belediye de emniyet de halkin hizmetinde degil mi” sözleriyle başladı. Kocabaş ardından “İzmirli akıllıdır, tetikçilere prim vermez ne Binali’ye, ne Cinali’ye ne de Milyon Ali’yi aramaz. Edepsiz Yalancılar” sözlerini Twitter’da paylaştı. Twitter’da trafikle ilgili yakınmalara ithafen sözlerini sürdüren Kocabaş, “Kimse dır dır etmesin. Bugün İzmir'de neden trafik polisleri görülmüyor... Caddelerde abuk sabuk park yapan araçları babam mı uyaracak” dedi.


KABIZ OLSANIZ…
Bunun üzerine AK Partili Vekil Ali Aşlık’tan yanıt geldi. Aşlık, “Kabız olsanız merkezi hükümetten bileceksiniz. İzmir’in trafik sorununu da böylece çözdünüz. Belediye ne iş yapar” dedi. Aşlık daha sonra “Aziz Kocaoğlu’nun  danışmanısınız. Televizyonlarda sağa sola sallayan Donkişot değilsiniz. Parlak fikirlerini hayata geçir” şeklinde paylaşımda bulundu.


YALAKA OLSAM…
Kocabaş’ın yanıtı gecikmedi. Kocabaş önce “Tv'lerde de sallamadim hiç. Merak edin de araştırın. Yalaka olsaydim zaten yerim yaninizdi” dedi, ardından “Siz de koskoca vekilsiniz, buyurur gelir konuşursunuz. Bunca yıllık selamımız var. Yakışıyor mu yağcılarınızı tetiklemek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.