Dolar 32,2658
%-0.03
Euro 35,0661
%-0.05
Altın 2.469,710
%0.14
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuvalet ve şadırvana törenli açılış

Tuvalet ve şadırvana törenli açılış

Denizli'nin Karakurt Mahallesi'ndeki bir caminin bahçesine yaptırılan şadırvan ve tuvalet, törenle hizmete açıldı.

  • Ege Postası
  • 23.05.2016 - 12:39
Pamukkale Belediyesi, Karakurt Mahallesi'ne hayırseverler tarafından kazandırılan Gölbaşı Camii'nin bahçesine, şadırvan ve tuvalet yaptırdı. Ayrıca park ve çocuk oyun alanları ile cami avlusunun peyzaj düzenlemesi yaptı. AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmetler törenle açıldı. 

Konuşma yapan Başkan Gürlesin, okullara verdikleri destek kadar camilere de verdiklerini belirterek, "Bugünde Karakurt Gölbaşı Caminde tamamladığımız yatırımların açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görsel anlamda, ihtiyaçların giderilmesi anlamında ortaya çıkan fotoğraf çok anlamlı. Ben yatırımların hayırlı olmasını diliyorum. Camilerimiz, ibadethanelerimiz Allah'ın evi. Ne kadar temiz ve düzenli olursa insanlarımız o kadar gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapabilir. Pamukkale Belediyesi olarak camilerimize yönelik desteğimiz devam edecek" dedi. 

DUALARLA AÇILDI
Konuşmaların ardından Karakurt Gölbaşı Caminde yapılan yatırımların açılış töreni, dualarla yapıldı. Tören sonrasında Başkan Gürlesin ve protokol üyeleri camide incelemelerde bulundu. Pamukkale Belediyesi'nin pilav hayrıyla tören son buldu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.