Dolar 32,2634
%-0.05
Euro 34,7967
%-0.08
Altın 2.421,690
%-0.13
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuvalet sürgününde ikinci perde

Tuvalet sürgününde ikinci perde

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin vurulmasının ardından, emniyet güçlerinin yaptıkları soruşturmada ilk olarak sorguya alınan şüpheliler arasında, mahalle delege seçimlerinde Mevcut Başkan Kazım Çam’a karşı muhalif liste çıkaran Belediye Çalışanı Vural Gezer, onu desteklediği için tuvalet temizleme görevine sürülen Mine Bilir Şahin ve eşi Ahmet Burak Şahin’in de yer aldığı öğrenildi. Burak Şahin, eşinin tuvalet sürgünü sürecinde ikinci kez işsiz kaldı. Rakip listeye destek verdi, hayatı karardı

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 12:21

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Güzelbahçe Kongresi’nden bir gece önce eşiyle birlikte bulunduğu otomobile arkadan çarpıldıktan sonra otomobili önünde bacağından vurularak yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye yapılan saldırı ile ilgili emniyet güçleri soruşturmayı derinleştirdi.

Bugüne kadar soruşturma kapsamında birçok kişinin bilgisine başvurulduğu belirtilen olayla ilgili gözaltına alınarak sorgulanan isimler arasında aralarında anlaşmazlık bulunan Belediye çalışanları Mine Bilir Şahin ve Vural Gezer ile Şahin’in eşi Ahmet Burak Şahin’in bulunduğu öğrenildi.

Delege seçimleri sırasında, Mevcut Başkan Kazım Çam'a karşı muhalif liste çıkaran ve bu yüzden Kültür Müdürlüğü'nden Fen İşleri'ne sürülen Vural Gezer, yine ona destek verdiği için Kültür Müdürlüğü'nden balıkçı barınağındaki tuvalete gece nöbetine gönderilen Mine Bilir Şahin ile Şahin'in eşi Ahmet Burak Şahin, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

Ancak, 4 yaşında bir çocuk sahibi olan Şahin Çifti’nin tuvalet sürgünüyle başlayan ve Başkan İnce'ye saldırı soruşturmasıyla devam eden süreçte, zor günler yaşadıkları ifade edilirken, sorguda ise olayla ilgilerinin bulunmadıklarını söyledikleri öğrenildi.

Başkan İnce’nin vurulması olayının henüz aydınlatılamadığı ve tutuklu kimsenin bulunmadığı ifade edilirken bu olay bir de dramın ortaya çıkmasına neden oldu.

YİNE İŞSİZ KALDI

Başkan İnce’nin talimatıyla görev yeri değiştirilen Mine Şahin’in aldığı raporların bitmesi ardından 1 aydır Güzelbahçe’de gece vardiyasında balıkçı barınağı tuvaletini temizlediği ortaya çıktı. Şahin’in eşi Ahmet Burak Şahin’in ise eşinin belediyedeki durumuyla bağlantılı olarak çalıştığı balık lokantasındaki işine son verildiği öğrenildi.

Burak Şahin’in yeniden iş bulup çalışmaya başladığı, ancak Başkan İnce’nin vurulması nedeniyle emniyet güçlerince sorgulanmak üzere iş yerinden alınınca, yine işine son verildiği ifade edildi.

Çiftin zor günler geçirdiği ifade edilirken, Mine Bilir Şahin’in sorgusunda “Benim kimseyi azmettirecek param yok. Zaten bir sürü borcun altındayım. Böyle bir şey mümkün değil. Böyle bir niyetim olsa kendim yapar teslim olurdum. Ben kimseye zarar veremem” dediği iddia edildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.