Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Kızılayı'ndan Dost Market'e övgü

Türk Kızılayı'ndan Dost Market'e övgü

Bornova Belediyesi ile Dost Market’e daha kolay bağış yapılmasını sağlayacak bir protokolle işbirliği yapan Türk Kızılayı Bornova Şubesi, yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Bornova Merkez’deki Taşdemirler İş Hanı’nda bulunan ofisin açılışını Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak birlikte yaptı.

  • Ege Postası
  • 28.02.2015 - 10:28
Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine başta gıda olmak üzere yüzlerce ürün çeşidi arasından diledikleri gibi ücretsiz alışveriş yapma olanağı sağladığı Dost Market’e, hayırseverler tarafından nakit yardım da yapılabilmesini sağlayan işbirliği protokolüne imza atan Türk Kızılayı Bornova Şubesi yeni ofisinde hizmet vermeye başladı. Kısa süre önce imzalanan ve Dost Market’e nakdi yardım yapılmasına olanak tanıyan protokolün ardından Türk Kızılayı Bornova Şubesi Taşdemirler İş Hanı’ndaki yeni ofisine taşındı. Yeni ofisin açılış kurdelesini Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak birlikte kesti.
 
Vatandaşların, kurum gönüllülerinin ve hayırseverlerin de büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, “Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila ve dostlarının da Kızılay gönüllü olması sayesinde buradaki hizmetlerimiz ivme kazandı. Bornova şubemizin çık yakında yeni hizmetlerini de halkalarına ekleyeceğine inanıyorum” dedi. Bornova Belediyesi’nin öncülüğünde Dost Market’le ilgili bir protokol yapıldığını hatırlatan Akar, “Bu markette tıpkı Kızılay ilkelerinde olduğu gibi fakirin onurunu koruyan, yoksulun gururunu okşayan bir sistemin yürürlüğe girdiğini gördüm. Hem Başkan Olgun Atila’ya hem de Şube Başkanımız Fahrettin Dokak’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Para değil iyilik geçiyor
 

“Bornova Bizim Evimiz” diyerek yola çıktıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, , “Evimizde hiçbir insanımızın yatağa aç girmemesi ve rencide olmaması için 24 saat çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Kimseyi kırmadan, hakeden insanların hakettiği güzellikleri yaşamasını istiyoruz. Bizim marketimizde para değil iyilik geçiyor” dedi. Dost Market’i daha da büyütmek için Türk Kızılayı ile işbirliği yaptıklarını belirten Başkan Olgun Atila, “Yaptığımız hizmetlerde Büyükşehir Belediye Başkanımızdan her zaman büyük destekler görüyoruz. Ege, Yaşar ve Şifa üniversitelerinden her zaman katkı görüyoruz. Biz işbirliklerini ve katılımcılığı çok önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki iyilikler paylaştıkça çoğalır. Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin yeni ofisinin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak ile birlikte Dost Market’i gezerek sistemin işleyişi hakkında bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.