Dolar 32,2912
%-0.59
Euro 34,6617
%-0.41
Altın 2.409,320
%-0.55
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuncay Özkan, Mertoğlu ile buluştu!

Tuncay Özkan, Mertoğlu ile buluştu!

Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Utku Gümrükçü’nün işten çıkartığı CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın CHP İzmir İl Danışma Kurulu sırasında bir araya geldiği öğrenildi. 'Yaptığının yanlış olduğunu defalarca söyledim'

  • Ege Postası
  • 26.08.2019 - 16:49

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Danışma Kurulu sırasında bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu'nun açlık grevine kadar giden süreci değerlendirdiği öğrenildi.

Konuşma sırasında Tuncay Özkan’ın "Ben Utku’ya yaptığının yanlış olduğunu defalarca söyledim" dediği ve Mertoğlu’na bazı konularda hak vererek "Yanlış yapıyorlar" dediği öğrenildi.

Özkan'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Çiğli’deki işten çıkarmalarla ilgili üç-dört kez görüştüğü ve Kılıçdaroğlu'nun "soruna çözüm bulun" dediği belirtildi. Tuncay Özkan’ın konu ile ilgili kurulacak komisyonun başında olması istendiği fakat Utku Gümrükçü’ye olan yakınlığı nedeniyle Özkan’ın görevi reddettiği ve sonrasında görevin Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’e verildiği öğrenildi. 

Öte yandan Genel Merkez’den gelen talimatla İl Başkanı Deniz Yücel, açlık grevinin 10. gününde Zeynel Mertoğlu’nun yanına giderek eyleme son vermesini sağlamıştı.

İl Başkanı Deniz Yücel’in Mertoğlu ve arkadaşlarına verdiği sözlerin tutulmadığı öğrenilirken süreçte son durum henüz netleşmedi. CHP’li Mertoğlu’nun önümüzdeki günlerde Genel Başkan Yardımcısı Erkek’le görüşmek için Ankara’ya gideceği aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.