Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunç Soyer'den devam sinyali

Tunç Soyer'den devam sinyali

Seferihisar Belediyesi ailesi, Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından verilen yılbaşı yemeğinde bir araya geldi. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden eğlenceli gecede konuşan Başkan Soyer, 5 yılda Türkiye'nin en başarılı belediyesi olarak Seferihisar'ı Türkiye'nin en çok konuşulan yeri haline birlikte getirdikleri belediye personeline teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda çok daha büyük işlere birlikte imza atacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 10:10
İZMİR- 30 Aralık Pazartesi akşamı Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Belediye Başkanı Tunç Soyer eşi Neptün Soyer'le birlikte katılırken, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Meclis Üyeleri de yemeğe eşlik etti. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; "5 yıl önce birlikte çalışmaya başladık. İlk zamanlarda birbirimizi daha iyi tanıdık ve birlikte ilçede değişikliklere imza atmaya başladık. Bunlar öyle değişiklikler oldu ki Seferihisar herkesin merak ettiği, hayranlıkla baktığı, gıpta ettiği bir yer haline geldi. Bunları söylerken oldukça heyecanlanıyorum çünkü bunlar hayal değil, vaat değil, hepsi gerçek. Bunların hepsini başardık. Ve ben bunları tek başıma başarmadım, sizlerle birlikte başardık. Benim odama geldiğiniz zaman görüyorsunuz ödüller, plaketler. Onların hiçbiri bana ait değil, size ait" dedi.
Beş yılda belediyeyi gurur duyulacak bir noktaya taşıdıklarının da altını çizen Başkan Soyer; "Seferihisar Belediyesi'nin 2010 yılı bütçesi 10 Milyon Liraymış, bugün 60 Milyon Liraya dayandı. Seferihisar büyüyor, büyüdükçe yaptığımız işler de büyüyor. Çok daha büyük işleri önümüzdeki yıllarda yine hep birlikte yapacağız. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.
Seferihisar Belediyesi'nin tüm çalışanlarının katıldığı gecede, yemek ve müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.