Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunç Soyer, Erdoğan'ı havalimanında karşıladı, açılış törenine ise katılmadı

Tunç Soyer, Erdoğan'ı havalimanında karşıladı, açılış törenine ise katılmadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştirdiği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına muhalefet milletvekillerinden kimse katılmadı. Günler öncesinden törene davet edilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer protokol gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında karşılarken, açılış törenine ise katılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında karşıladı

  • Ege Postası
  • 22.02.2020 - 17:39

EGEPOSTASI-  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Çarşamba günkü grup toplantısında Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu’nun açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etmesinden sonra bir çağrı da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan gelmişti.

AK Partili Dağ,  “Biliyorsunuz, Sayın Cumhurbaşkanımız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışı için Milletvekili olduğu İzmir'e davet etti. Biz de İzmir milletvekillerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nı, şehrimize getirilen hizmeti yerinde görmeleri ve bu ana tanıklık etmeleri için açılışa davet ediyoruz" diyerek çağrı yapmıştı. 

Dağ’ın CHP'li milletvekilleri ve belediye başkalarına yaptığı çağrının ardından açılışa kimlerin katılıp katılmayacağı merakla beklenirken, CHP'li ve İYİ Partili vekiller törene ilgi göstermedi. 

Muhalefet cephesinden sadece İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, protokol gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladı. Başkan Soyer Mememen'deki açılış törenine ise katılmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.