Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tüm Yerel Sen'den Çiğli Belediyesi'ne ziyaret

Tüm Yerel Sen'den Çiğli Belediyesi'ne ziyaret

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, Tüm Yerel sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Tüm Yerel Sen 2 No lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ve Şube Eğitim Basın Yayın Sekreteri Özkan Felek’ten oluşan heyet Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.08.2016 - 18:35

İZMİR - Ziyarette Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük Ülkemizin gerek içerde gerekse dışarıda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini  bu süreçte emek örgütü olarak süreci yakından izlediklerini ifade etti. Ayrıca Emperyalistlerin PKK ve  İŞİD Terör örgütleri aracılığıyla  ülkemizi adeta kan gölüne çevirdiğini, ama ne yaparlarsa yapsınlar bizi Ortadoğu bataklığına çekemeyeceklerini söyledi. Irak ve Suriye deki  yaşanan iç savaşlar ile ilgili olarak ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini hatırlatarak "Yurtta Barış, Dünyada Barış" sözleriyle önemli bir mesaj verdi.

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay ise Tüm yerel sen sendikasının Türkiye de bir çok belediyede örgütlenerek  yetkili sendika olduğunu ifade ederek “Emek,Vatan,Cumhuriyet sevdasıyla çıktığımız bu yolda kısa zamanda önemli başarılara imza attık.Çiğli Belediyesi İzmir için ne kadar önemli ise bizim içinde o kadar önemli belediyelerden birisidir.Bu güzide belediyemizde en kısa sürede örgütlenme çalışmalarımıza başlayarak burada da yetkili sendika olmak istiyoruz” dedi. Genel Başkanı Cengiz Gülebay ayrıca Tüm Yerel Sen sendikasının 9 Eylül 2013 de kurulduğu günden bugüne geçen  sürecide Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a aktardı.

Çiğli Belediye başkanı Hasan Arslan Tüm Yerel Sen Heyetine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üç yıl gibi kısa sürede on bin sayısını geçen Tüm Yerel Sen Sendikası ve yöneticilerini kutladığını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.