Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tüm İzmir'i kazıkladılar ama...

Tüm İzmir'i kazıkladılar ama...

İzmir'de Folkart Bayraklı İkiz Kuleleri, Ofis Bornova, Bayraklı İş Kule ve Mavişehir Park Yaşam başta olmak üzere, çok sayıda prestij projesinin kazık ve zemin güçlendirme çalışmasında imzası bulunan Egezemin İnşaat, konkordato talebiyle mahkemeye başvurdu. 2005 yılında kurulan ve İzmir'de büyük işler yapıp kazanç sağlayan Egezemin İnşaat, Rusya pazarına da açılmıştı. Folkart'ı da yapan dev firmadan şaşırtan karar

  • Ege Postası
  • 29.10.2018 - 12:47

MUSTAFA AKBAŞ/EGEPOSTASI- İzmir'de konkordato kasırgası dinmiyor. Ulaştırma sektörünün devi Pamukkale Turizm'in ardından İzmir'de 2005 yılında Ramazan Yıldız ve Haluk Koter tarafından kurulan Egezemin İnşaat Mühendislik Tic. A.Ş., firması da konkordato talebiyle İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu.

Mahkemece, Egezemin İnşaat'a "geçici mühlet" verildi. Şirket faaliyetlerinin denetimi için konkordato komiseri atandı. Böylelikle, zor günler geçiren Egezemin İnşaat firması da konkordato ilan edenler kervanına katılmış oldu.

TÜM İZMİR'E KAZIK ÇAKMIŞLARDI

Egezemin İnşaat firması, İzmir'de Folkart Bayraklı İkiz Kuleleri, Ofis Bornova, Bayraklı İş Kule ve Mavişehir Park Yaşam başta olmak üzere, çok sayıda prestij projesinin kazık ve zemin güçlendirme çalışmasını yürütmüştü. 6 yıl gibi kısa bir sürede İzmir'in neredeyse tüm büyük inşaat işlerine imzasını atan firma, 2011 yılında Rusya pazarına açılmıştı. Rusya'da "Egezemin Stroy" adıyla faaliyet gösteren firmanın Rusya Sochi Olimpiyat köyünde projeleri yer alıyordu. Kamuoyunda "İzmir'e kazık çakan adamlar" diye bilenen Ramazan Yıldız ve Haluk Koter, İzmir'deki başarılarını yurt dışına taşımaya kararlı olduklarını açıklamıştı. Ancak, kısa sürede çok hızlı büyüyen şirketin bu konkordato talebi şaşırttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.