Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tren raylarında ölüme beş kala

Tren raylarında ölüme beş kala

Kentin en işlek noktaları arasında yer alan Konak’ta bulunan İzmir Metro istasyonunda bir vatandaş intihar girişiminde bulundu. Toplu ulaşımı kullanan yüzlerce kişinin gözleri önünde kendisini metro raylarına bırakan Ö.G. (30) şans eseri olayı yara almadan atlatırken, istasyona gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale için Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 01.08.2014 - 15:02
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir metrosu, öğlen 14:30 civarında intihar girişimine sahne oldu. Metronun Konak istasyonunda bulunan ve adının Ö.G. olduğu öğrenilen 30 yaşındaki bir bayan vatandaş, Evka-3-Fahrettin Altay istikametinde sefer yapmakta olan tren önüne kendini atarak yaşamına son vermek isterken, şans eseri ölümden döndü.
 
KENDİSİNİ RAYLARA BIRAKTI
30 yaşında olduğu öğrenilen Ö.G. isimli vatandaş, Konak İstasyonunda tren perona yaklaşmak üzereyken kedisini raylara bırakarak ölüme atladı. Treni kullanan sürücünün yaşananları fark etmesi sonucu son anda fren yapmasıyla ölümden dönen Ö.G., olayı ufak sıyrıklar ile atlattı. İntihar girişimine tanık olan birçok yolcu gördükleri manzara karşısında şoka uğrarken, metro içerisinde seyahat eden vatandaşlar ise trenin ani fren yapması sonucu intihar girişimine tanık oldukları dile getirdi.
 


TREN SEFERLERİ NORMALE DÖNDÜ
Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Ö.G. (30), olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından yaklaşık on dakika kadar ara verilen tren seferleri de normale döndü. 
Ayaklarında ve ellerinde yanıklar oluşan Ö.G'nin durumunun iyi olduğu ve hastanede muşayede altında tutulduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.