Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trafik terörüne 2 can

Trafik terörüne 2 can

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, devrilen kamyonetin altında kalan 22 yaşındaki uzman çavuş Enes Döner, yaşamını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Hasan Ok ise kazayı yaralı atlattı. Foça İlçesinde ise bir virajda, yağmurdan kayganlaşan yolda savrulup karşı şeride geçen boş tüp gaz yüklü kamyonet ile askeri personel taşıyan sivil otobüs karşılıklı çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü olay yerinde ölürken, otobüsteki 4 asker ise hafif yaralandı. Kazalar'da 4'ü asker 5 yaralı

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 14:29
İZMİR - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde mobilyacılık yapan Hasan Ok (48), dün saat 09.00 sıralarında, birliğinden memleketine izne gelen aile dostlarının oğlu Uzman Çavuş Enes Döner'i (22) de yanına alarak,malzeme almak için İzmir'e gitmek üzere 48 YV 645 plakalı kamyonetiyle yola çıktı. Yol üzerinde birkaç yere uğrayan Ok, saat 14.00 sıralarıda İzmir- Aydın Otoyolu Pancar Mevkisi'ne geldiklerinde, yağmurun kayganlaştırdığı yolda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet, takla atarak yol kenarına savruldu. Kaza sırasında açılan kapıdan asfalta fırlayan Uzman Çavuş Döner, kamyonetin altında kalarak yaşamını yitirdi. Kazayı yaralı olarak atlatan Hasan Ok ise ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Döner'in kazadan 4 saat önce, özçekim fotoğrafını Facebook'ta altına 'Hasan ağabeyim ile İzmir turu' yazarak paylaştığı ortaya çıktı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaygan zemin virajda kazaya yolaçtı: 1 ölü, 4 yaralı 

Kaza, bugün saat 07.45'de eski Foça Yolu Bahadır Boğazı Mevkii'ndeki virajda meydana geldi. İlçe merkezindeki bir tüp gaz bayinde çalışan Okan Açıkalın (26), yönetimindeki 35 AS 5152 plakalı kamyonet ile işyerindeki boş tüpleri dolularıyla değiştirmek için yola çıktı. Foça- İzmir Karayolu üzerindeki arazide, kendisini bekleyen dolu tüplerin olduğu kamyonun yanına giden Açıkalın'ın kullandığı kamyonet, yağmurdan kayganlaşan zeminde, virajda savrulup karşı şeride geçti.

İzmir yönünden gelen ve Foça Deniz Üssünde görevli rütbeli askerleri taşıyan Erdoğan Kaynak (43) yönetimindeki 35 S 90479 plakalı sivil otobüs ile Açıkalan'ın kullandığı kamyonet karşılıklı çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle şarampole savrulan kamyonet bir ağaca çarparak durabildi. Kamyonet hurdaya dönerken, kamyonet sürücüsü Okan Açıkalın kanlar içinde kaldı. Kazada ayrıca otobüsteki 4 asker hafif yaralandı. Kaza, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Okan Açıkalın'ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Otobüste yaralanan 4 asker ambulanslarla Foça Deniz Üssü'ndeki revire kaldırıldı.

Kaza haberini alan ölen gencin ağabeyi Efkan Açıkalın (40), olay yerine geldi. Kardeşinin öldüğünü öğrenen Efkan Açıkalın, gözyaşı döktü. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Açıkalın'ın cesedi Foça Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'in Foça İlçesi'ndeki yağmurda kayganlaşan yolda virajda savrulup geçtiği karşı şeritte otobüsle çarpışan boş tüpgaz yüklü kamyonette ölen 26 yaşındaki Okan Açıkalın için Foça Fatih Camii'nde ikindide cenaze namazı kılındı. 

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, belediye meclis üyeleri, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf, arkadaşları ve yakınlarının da bulunduğu yüzlerce kişi cenazeye katıldı. Namazının adından Açıkalın'ın cenazesi Yenibağarası Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okan Açıkalın'ın son yolculuğunda yakınları, dualar okuyup gözyaşı döktü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.