Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torun vahşeti! 85 yaşındaki babaannesini...

Torun vahşeti! 85 yaşındaki babaannesini...

30 yaşındaki kadın 85 yaşındaki babaannesini baltayla öldürdü

  • Ege Postası
  • 29.03.2015 - 14:01

KÜTAHYA- Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 30 yaşındaki Nilgün Karanfil, tartıştığı babaannesi 85 yaşındaki Kamile Karanfil'i başına baltayla vurarak öldürdü.

Dün akşam saatlerinde Başköy'de meydana gelen olayda bekar olan Nilgün Karanfil ile babaannesi Kamile Karanfil arasında birlikte kaldıkları evin bahçesinde tartışma çıktı. İddiaya göre Nilgün Karanfil, odunluktan aldığı baltayla kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü babaannesi Kamile Karanfil'in kafasına vurdu. Yaşlı kadın kanlar içinde yere yığılıp kaldı. Yakınlarının durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekibinin çabasına rağmen Kamile Karanfil yaşamını yitirdi. Kamile Karanfil'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, Nilgün Karanfil ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yetkililer, gözaltına alınan Nilgün Karanfil'in sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceğini belirtti.

MANİSA RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HASTANESİ'NE SEVK EDİLDİ 
Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Başköy'de babaannesi Kamile Karanfil'i balta ile öldürmek suçundan gözaltına alınan Nilgün Karanfil, psikolojik rahatsızlığının olması nedeniyle jandarmalar tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Psikiyatri Servisi'ne götürüldü. Doktor kontrolünden geçirilen ve psikolojik yönden rahatsızlığının olduğu belirlenen Nilgün Karanfil daha sonra Tavşanlı İlçesi'ne getirildi. 

Nilgün Karanfil, yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karanfil, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye gönderildi. Mahkeme, Nilgün Karanfil'in Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde gözetim altında tutulmasına karar verdi. Nilgün Karanfil güvelik güçleri tarafından Manisa'ya götürdü.
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.