Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'nın iyilik meleği

Torbalı'nın iyilik meleği

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ in eşi Arzu Görmez,  Evde Bakım Hizmet Birimi ekibiyle ev-ev dolaşıp hastaların, yardıma muhtaçların imdadına yetişiyor. Mahalle mahalle dolaşıp yardım eli uzatıyor

  • Ege Postası
  • 20.11.2017 - 10:25

İzmir Torbalı’da Belediye bünyesinde kurulan Evde Bakım Hizmet Birimi’nin gönüllüleri arasında yer alan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ in eşi Arzu Görmez, sağlık ekibiyle birlikte ev-ev dolaşıp hastaların, yardıma muhtaç ailelerin imdadına yetişiyor.

Sağlık Birimi çalışanı gibi sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ in eşi Arzu Görmez, zamanının önemli bir kısmını Evde Bakım Hizmet Birimi’nin çalışmalarına yardımcı olmak ve işleri koordine etmekle geçiriyor.

Hangi mahallede hangi hastanın yardıma muhtaç olduğunu bilen Arzu Görmez, çalışmaların yürütüldüğü semtlerin sorunlarını da birer sosyal gözlemci gibi belediyenin diğer birimlerine ulaştırıyor. Sosyal sorumluluk projesinin gönüllüsü olarak çalıştığını kaydeden Görmez, bu işi severek yaptığını belirterek “İlçemiz  sınırları içerisinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile yaş sınırı olmaksızın yatağa bağlı hastalar için kurulan Evde Bakım Hizmet Birimi’nin gönüllüsüyüm.  Doktor, sağlık personeli ve alanında uzman bir ekiple beraber, mahalle, mahalle ev-ev geziyoruz. Muhtarlarımızın tespit ve bildirimleriyle yardıma, bakıma ya da acil tedaviye muhtaç vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Tedavi olması gereken vatandaşlarımızı da yine hasta sevk aracımızla hastanelere ulaştırıyoruz.  Severek yaptığımız çok hayırlı bir çalışma. Çok hayır duası alıyoruz. En anlamlı ödülümüz de bu” dedi. 

ÇAĞRI MERKEZİ KURULDU

Binası tamamlanan, sağlık personeli kadrosu güçlendirilen evde bakım hizmeti biriminin çalışmalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar 0232 935 3 112 numaralı telefonu arayarak bu birimle temasa geçebiliyorlar. Ya da ilgili mahalle muhtarlıklarına müracaatları birimle kontak kurmak için yeterli oluyor.

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.