Dolar 32,2805
%0.06
Euro 34,9623
%-0.06
Altın 2.446,100
%-0.01
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da spor festivali

Torbalı'da spor festivali

Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Gençlik ve Spor Festivali, yoğun ilgi gördü. 1.000 gencin yarıştığı, farklı branşlarda çekişmeli müsabakaların yapıldığı festival ödül töreniyle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2016 - 10:20

Torbalı,20-22 Mayıs tarihleri arasında Ulusal Gençlik ve Spor Festivali’nin ikincisine ev sahipliği yaptı. Torbalı Belediyesi’nin organize ettiği festivalde genç sporcular hem yeteneklerini sergilediler hem de doyasıya eğlendiler. Farklı dallarda bin sporcunun katıldığı gençlik buluşmasında oldukça renkli görüntüler yaşandı.

Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda yapılan etkinlikler kapsamında basketbol, masa tenisi, plaj voleybolu, plaj futbolu başta olmak üzere birçok dalda yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenler düzenlenen ödül töreniyle kürsüye çıktı. Birincilere 1.500, ikincilere 1.000 TL,  üçüncülere ise 500 TL ödül verildi.  Etkinliklere amatör ve profesyoneller olmak üzere çok sayıda genç sporcu katılırken, etkinliği takip edenler eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

BAŞKAN GÖRMEZ, “GENÇLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ”

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir festival düzenlediklerini belirterek, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz festivali kusursuz bir organizasyonla noktaladık. Torbalı’da gençler için proje üretmeye, onların her alanda gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz. Genç kuşakların spora odaklanmalarını sağlamak, sokağın zararlı etkilerinden kurtarmak amacıyla belediyemiz bünyesinde birçok kurs ve aktivite düzenleniyor. Çocuklarımızı hayata hazırlamanın en etkili yollarından birisi de spordur. Onların enerjisini, birikimini doğru alana sevk etmeye,  kolektif biçimde düşünme ve davranmaya itecek şey spordur. Festivalimiz çok büyük ilgi gördü” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.