Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı

Torbalı Belediyesi bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı

Dini bayramlarımız arasında önemli yer tutan Kurban bayramıyla ilgili olarak Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. 50 dönümlük alan üzerinde kurulan İzmir’in en büyük hayvan pazarında sosyal tesisler de oluşturuldu.

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 09:39
Büyük ve küçükbaş hayvanlara göre projelendirilen alanda aydınlatma,  oto park, ulaşım yolu ile diğer altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer,   zabıta ve güvenlik hizmetlerinin 24 saat aralıksız devam edeceğini kaydettiler.

VETERİNER HEKİMLER DE HAYVAN PAZARINDA OLACAK.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  daha önce kurbanlık pazar alanının sadece 5 dönüm olduğunu bunu ihtiyacı karşılamadığını belirterek şunları söyledi:



“Şimdilik 50 dönümlük bir alan üzerinde çalışmalarımızı tamamladık. Torbalı nüfusu, ticaret potansiyeli, ulaşım olanaklarının bolluğu ile bir çekim merkezi durumunda. Torbalı Emek Sanayi Sitesi’nde kurulan kurban pazarımızda her celep için 150 bölüm halinde 48 metrekarelik alanlar oluşturuldu.  Sosyal tesisler, güvenlik, hijyenik koşullar dahil bütün altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere.  Bizim ve diğer kamu kurumlarının veteriner hekimleri de hayvan pazarında görev yapacaklar. Huzur ve kardeşlik içinde vatandaşlarımızın bayramlarını diliyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.