Dolar 32,3888
%0.09
Euro 34,7803
%-0.03
Altın 2.396,760
%0
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tezcan: AK Parti'deki bir kumpas alışkanlığı...

Tezcan: AK Parti'deki bir kumpas alışkanlığı...

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AK Parti’nin CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2017 - 16:08

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AK Parti’nin CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamaları için “Daha önce FETÖ ile ittifak halinde olan AK Parti iktidarı bugün birbirlerine düştüler. Ama hala kendi muhaliflerine haksız bir şekilde casusluk suçlamasını yine bu iktidar yürütüyor. Yani bu bir kumpas alışkanlığıdır” dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek, "Hala ülkesinin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile konunun kendisine kadar ulaşmasına endişe ettiği için şimdiden suyu bulandırmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın" ifadesini kullandı.

Ardından Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP liderine yönelik ifadelerini savunarak, Kılıçdaroğlu'nun Berberoğlu ve MİT tırları açıklamalarını ‘CHP'nin suçüstü olarak yakalanmasının paniği' olarak değerlendirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AK Parti'nin CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarını Zafer Arapkirli ile Seyr-i Sabah'a değerlendirdi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.