Dolar 32,5018
%0.17
Euro 34,7355
%0.04
Altın 2.486,160
%0.97
Bist-100 9.493,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de terör operasyonunda gözaltına alınanlar serbest kaldı

İzmir'de terör operasyonunda gözaltına alınanlar serbest kaldı

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir işyerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki kişi serbest kaldı. İhbar üzerine işyerine polis baskını

  • Ege Postası
  • 02.09.2015 - 09:13
Kosova Mahallesi'ndeki bir iş yerinde, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ve PKK filamasının asılı olduğu ihbarını alan İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, operasyon düzenledi. İş yerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ele geçirilirken iş yerinde bulunan M. K. ve İ. D. gözaltına alındı.

İzmir'in Konak İlçesi Kadıfekale Semti'nde Kosova Mahallesi Temsilciliği adı altında kahvehane olarak hizmet veren bir işyerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi ile 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenlenen mitinge katılmak isteyip terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan dergilerle alana girmek isterken yakalanan 1 kişi ifadelerinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadifekale Semti'nde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kosova Mahallesi Temsilciliği adı altında ruhsatsız ve tabelasız kahvehane olarak hizmet veren bir işyerinde terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı ihbar alınca operasyon düzenledi. Baskında, İ.D. ve M.K. gözaltına alınırken, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'a ait 62 poster ve PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H'nin 85 flaması, çatışmalarda öldürülen teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi. İki şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ayrıca, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenlenen mitinge katılmak isteyip terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan dergilerle alana girmek isterken yakalanan Ö.H. de yine ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.