Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terör eyleminden gözaltına alınıp serbest kaldı ama...

Terör eyleminden gözaltına alınıp serbest kaldı ama...

İZMİR'in Narlıdere İlçesi'nde, bir ihbar üzerine operasyon düzenleyen polis, bir miktar uyuşturucu ve 2 ruhsatsız av tüfeği ile 1 kurusıkıdan dönüştürülme tabanca ele geçirdi. İzmir'de terör eyleminden gözaltına alınıp

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:03
Gözaltına alınıp işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan Ş.B.'nin, daha önce aynı ilçede terör örgütü üyeleri tarafından belediye otobüsünün ateşe verilmesiyle ilgili gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi.

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Narlıdere'de bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde ihbar aldı. Şüphelinin adresini belirleyen polis operasyon düzenledi. Operasyonda Ş.B. yakalanırken, evinde yapılan aramada, bin 10 gram esrar, 3 kök kenevir bitkisi, babası olan Ş.B.'nin evinde de 2 ruhsatsız av tüfeği ve 53 dolu fişek, kurusıkıdan dönüştürülme 1 tabanca, 2 tabanca susturucusu ve 24 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınıp işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan Ş.B.'nin, daha önce aynı ilçede terör örgütü üyeleri tarafından belediye otobüsünün ateşe verilmesiyle ilgili gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.