Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terastan ölüme çakıldı

Terastan ölüme çakıldı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, 4 katlı bir binanın teras katından beton zemine çakılan 15 yaşındaki Göksel Tayran hayatını kaybetti. Tayran'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, nasıl düştüğünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Bu arada, Tayran'ın düşmeden önce yanında bulunan iki kişiden birinin gözaltına alındığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2014 - 13:42
Olay, Bayraklı İlçesi Çay Mahallesi 2120/5 Sokak'ta dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle yaşayan Göksel Tayran, iddiaya göre biri kız iki arkadaşıyla evinin yakınındaki binanın teras katına çıktı. Yanındaki arkadaşının ailesine ait olan binanın terasında sohbet etmeye başlayan üç arkadaştan Tayran, bilinmeyen bir nedenle beton zemine düştü. Gürültü üzerine sokağa çıkanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Tayran'ın yanındaki iki arkadaşının ise paniğe kapılıp kaçtıkları ileri sürüldü.

Sağlık görevlileri ağır yaralanan Tayran'ı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Tayran hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olay sırasında Tayran'ın yanında bulunan arkadaşını gözaltına aldığı, diğer kızın bulunması için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Tayran'ın nasıl düştüğünün belirlenemediği kaydedildi. Polisin başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.