Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tepecik’te ambulans rezaleti: Hastane kapısında kaderine terk edildi!

Tepecik’te ambulans rezaleti: Hastane kapısında kaderine terk edildi!

Hükümetin sağlık alanında yapılan sayısız reform ve hastanelerde uygulamaya konan onca yeniliğe karşın vatandaşlar çile çekmeye devam ediyor. Tedavi amacıyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden kanser tedavisi gören vatandaş hastane yönetimi tarafından kaderine terk edildi. Tepecik Hastanesi'nin kapısında kaderine terk edildi!

  • Ege Postası
  • 27.08.2015 - 17:42
EGEPOSTASI- Gündüz saatlerinde Tepecik’te bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine kendi imkanları ile ulaşan Meryem Yücel, tedavisinin ardından evine gitmek için hastane yönetiminden ambulans talebinde bulundu. Ancak iki saat süresince hastane kapısında bekletilen 59 yaşındaki Yücel, ailesi ve  yakınlarının tüm girişimlerine karşın ortada kaldı, talepleri de hastane yönetimi tarafından görmezden gelindi.
 
İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ
Devamlı olarak tedaviye gelen ve yaşadığı kanser rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Yücel’e “Aracımız yok” denilerek talebi geri çevrildi. Gelişmeler sonrasında hastane görevlileri ile hasta yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, vatandaşın imdadına Bayraklı Belediyesi yetişti.
 
“HANİ SAĞLIKTA DEVRİM VARDI'”
Belediyeden hasta nakil aracı talebinde bulunan hasta yakını Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, yaşadıkları çile nedeniyle yetkililere isyan ederek, “Akrabamız kanser hastası olduğu halde adeta ölüme terk edildi. İki saat evine sevk edilebilmek için beklediği halde hastane tarafından bizlere ambulans verilmedi. Buradan “Sağlıkta devrim yaptık” diyen bakanımıza sesleniyorum, evet devrim var ama, yoksul insanları ölüme terk ediyorlar. Sağlık Bakanlığı’nın yapamadığını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yapmış ve bizlere nakil aracı göndererek yardımcı olmuştur. Kendisine bize sahip çıktığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.     

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.